VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sutra u utorak 06.06.2023. CEO ZRENJANIN BEZ VODE!

Zrenjanin – BEZ VODE

REDOVNA REVIZIJA TRAFOSTANICA

U utorak 6. juna zbog radova EPS-a na redovnom godišnjem održavanju trafostanice koja snabdeva električnom energijom trafostanice preduzeća na izvorištu, kao i redovne revizije istih od strane našeg preduzeća, doći će do prekida snabdevanja bunarskih pumpi električnom energijom, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja grada.

Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin za utorak 06. jun u vremenu od 8 do 12,30 časova planirani su radovi na redovnom godišnjem održavanju trafostanice „Sever“, zbog čega će doći do prekida snabdevanja električnom energijom trafostanica preduzeća na izvorištu odakle se napajaju bunarske pumpe, a što će usloviti prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U dogovoru sa EPS-om, u pomenutom periodu i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će izvršiti redovnu reviziju na sopstvenim trafostanicama na izvorištu i izvršiti postavljanje još tri merača pritiska vode na gradskoj vodovodnoj mreži.

zrenjanin bez vode n2
foto: nsplash .

Nakon završetka radova i puštanja električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, u roku od 45 minuta doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U slučaju ranijeg završetka radova vodosnabdevanje će biti normalizovano pre najavljenog vremena, a u slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva sugrađane da obezbede dovoljne količine vode neophodne za osnovne potrebe tokom trajanja prekida vodosnabdevanja.

Stoji u saop[tenju koje potpisuje mr Siniša Gajin, dipl.inž.men. Rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px