VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sutra u utorak 06.06.2023. CEO ZRENJANIN BEZ VODE!

Zrenjanin – BEZ VODE

REDOVNA REVIZIJA TRAFOSTANICA

U utorak 6. juna zbog radova EPS-a na redovnom godišnjem održavanju trafostanice koja snabdeva električnom energijom trafostanice preduzeća na izvorištu, kao i redovne revizije istih od strane našeg preduzeća, doći će do prekida snabdevanja bunarskih pumpi električnom energijom, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja grada.

Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin za utorak 06. jun u vremenu od 8 do 12,30 časova planirani su radovi na redovnom godišnjem održavanju trafostanice „Sever“, zbog čega će doći do prekida snabdevanja električnom energijom trafostanica preduzeća na izvorištu odakle se napajaju bunarske pumpe, a što će usloviti prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U dogovoru sa EPS-om, u pomenutom periodu i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će izvršiti redovnu reviziju na sopstvenim trafostanicama na izvorištu i izvršiti postavljanje još tri merača pritiska vode na gradskoj vodovodnoj mreži.

zrenjanin bez vode n2
foto: nsplash .

Nakon završetka radova i puštanja električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, u roku od 45 minuta doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U slučaju ranijeg završetka radova vodosnabdevanje će biti normalizovano pre najavljenog vremena, a u slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva sugrađane da obezbede dovoljne količine vode neophodne za osnovne potrebe tokom trajanja prekida vodosnabdevanja.

Stoji u saop[tenju koje potpisuje mr Siniša Gajin, dipl.inž.men. Rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022