Opšta politika privatnosti l Impressum

Uslovi korišćenja

Redakcija portala volimzrenjanin.com vam se pre svega zahvaljuje što pratite naš informativni portal i što ste nam ukazali poverenje da informacije sa gotovo svih dešavanja u Zrenjaninu i okolnim mestima saznajete putem našeg portala.

Portal volimzrenjanin.com Vam u svakom trenutku besplatno omogućava pristup svim stranicama našeg sajta, kao i korišćenje sadržaja i usluga u vidu ličnog informisanja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala volimzrenjanin.com.

Korišćenje svih sadržaja ovog portala isključivo je namenjeno za ličnu upotrebu u vidu Vašeg informisanja, te svako kopiranje i dalje prosleđivanje tekstova i fotografija radite na sopstvenu odgovornost, kršeći autorska prava.

Autorska prava

Portal volimzrenjanin.com je vlasnik autorskih prava na sve sadržaje koji se nalaze na stranicama volimzrenjanin.com osim ako to nije drugačije naznačeno.

Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo portala bez pisane saglasnosti direktora i glavnog i odgovornog urednika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava veb portala volimzrenjanin.com.

U slučaju povrede autorskih prava, redakcija portala volimzrenjanin.com u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Kontakt

Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a, 23000 Zrenjanin
PIB: 100905915
Matični broj: 08677808
Telefon: 066 8660523
E-mail: websolutionmediasrbija@gmail.com

Impressum

Izdavač: Web Solution Media
Naziv medija: volimzrenjanin.com
Registarski broj: IN000977
E-mail: info@volimzrenjanin.com
Konstantina Danila 26a, 23000 Zrenjanin
Direktor i odgovorni urednik Aleksandar Blanuša

volim zrenjanin logo final 2022 copy