Održan sportski dan Gerontološkog centra Zrenjanina

Zrenjanin – Gerontološki centar Zrenjanina

Danas je u Gerontološkom centru održan tradicionalni sportski dan ove ustanove. Kao i svake godine, i ove godine su to discipline koje su prilagođene korisnicima, i za koje su se oni posebno spremali. Sportskom danu su prisustvovali i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika, Marija Damjanović, pomoćnica gradonačelnika i Saša Kandić, gradski većnik, koji su odmerili svoje sportske veštine sa korisnicima Gerontološkog centra.

„Veliko je zadovoljstvo videti korisnike koji su spremni da treniraju. Na današnjem sportskom danu imamo sedam disciplina, koje su primerene njihovim godinama i u skladu sa njihovim mogućnostima, i oni su za svaku disciplinu posebno vežbali. Cilj nije da bilo ko pobedi, već da se druže i da imaju divnu uspomenu. Ovoga puta smo pozvali i lokalnu samoupravu da nam se pridruži.

Nakon sportskog dana, kao i svake godine, oseti se posebna radost među korisnicima. Sportski dan se organizuje u okviru radno-okupacione terapije, gde korisnici svoje slobodno vreme mogu da ispune i na drugačije načine, i ovo predstavlja jednu od ponuđenih aktivnosti.

sportski dan gerontoloski 039
Tanja Živanov, direktorica Gerontološkog centra Zrenjanina

U skladu sa njima, mi se trudimo da im priuštimo zadovoljstvo u stvaralačkom entuzijazmu.“, rekla je direktorica Gerontološkog centra Tanja Živanov.

„Danas smo ovde u Gerontološkom centru na njihovom sportskom danu i druženju. Mi smo tu da upotpunimo sve to i drago nam je što smo tu. Obišli smo i radionice u Gerontološkom centru, gde smo videli mnogo lepih stvari. Uz druženje, rad, ispunjavanje vremena i mnogo lepih stvari koje su urađene, siguran sam da imamo čime da se ponosimo, a mi smo tu da im pomognemo da uslovi budu što bolji u narednom periodu.“, rekao je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022