Na kraju sezone 2022/2023 zrenjaninski fudbal bogatiji za 18 novih sudija!

Zrenjanin – Fudbalske sudije

Tradicionalni koktel organizacije fudbalskih sudija Zrenjanin koji je održan u barokonoj sali Gradske kuće obeležile su pre svega najmađe sudije kojima su uz prigodne poklone uručenja rešenja o stacanju zvanja stalnih fudbalskih sudija. Ova prilika iskorišćenja je i za sumiranje rezultata koji su postignuti u prethodnih godinu dana, a kao najvažniji nazančeni su: učešće reprezentacije sudija na turniru fud. sudiaj u Nemačkoj, Škola za fud sudije sa rekordnih 48 polaznika, kao i posete mnogih ličnosti iz stuke: predsednika Organizacije sudija FSS Dejana Delevića, predstavnika Sudijske komisije FSS Marka Popovića, predsednika SSSO FSB Dejana Nedića, članice sudijske komisije FSS Ane Minić, kao i mnogih drugih. 

Pre samog početka svečanog dela potpisan je memorandum o saradnji između Org sudija Zrenjanin, Lajkovac i Ub, a dodeljena je i plaketa Org sudija regiona Zapadne Srbije, što predstavlja kontinuitet saradnje između ovih organizacija, koji je započet prehodne godine pokaznim treningom u Zrenjaninu, a nastvaljen zajedničkim ponovnim seminarom za mlade sudija koji je održan na Ubu. Memorandumom je predviđena razmena sudija na finalnim utakmicama kup takmičenja, što se smatra novim poglavljem sve bliže saradnje sudijske struke iz navedenih saveza.

Memorandum su potpisali predsednik SSOS FSG ZR Ivan Mikalački i Marako Ivković superligaški fud sudija iz Lajkovca, dok je plaketa uručena Marku Đuričiću takođe superligaškom arbitru iz Loznice. Pored njih ovaj događaj uveličali su i arbitri Danilo Nikolić iz Lovćenca kao i Dragan Peranović iz Šajkaša, a poseban ton dalo je i prisutvo predsednika SSOS FSS Dejana Delevića koji je pohvalio rad Zrenjanjninske sudijske organizacije, a isto su učinili i Vukića Đapić Atanacković, gen sek Sportskog saveza gradda Zrenjanin, kao i Bogdan Jovanov predsednik FSP Zrenjanin. Ovom događaju prisustovali su i predstavnici Saveza iz Zrenjanina, Kikinde i Žitišta kao i predstavnici drugih sportskih organizacija iz našeg grada, a svi govornici istakli su da predstavljeni rezultati bez premca postavljaju Organizaciju fubalskih sudija Zrenjanin na prvo mesto u Srbiji. 

U svom obraćanju, predsednik Stručno-strukovne organizacije sudija FSG Zrenjanin, Mikalački Ivan, inače superligaški pomoćni sudija, čije je angažovanje na Ligi šampiona za mlade na utakmici u Portugalu obeležilo proteklu sezonu, se zahvalio na podršci svim članovima i gostima, kao i loklanoj samoupravi i policijskoj upravi u Zrenjaninu na saradnji, te je kao rezultate vredne pomena istkao debitantske nastupe Bikić Nikole na Super ligi, odnosno Zorić Dragana na Prvoj ligi Srbije, u vezi sa čim je zahvalio Sudijskoj komisiji FSS na ukazanom poverenju. 

Pored toga Mikalački je posebno izdvojio imena mladih i perspektivnih sudija koji su stekli uslove za suđenje Vojvođanske lige, a to su Pjevač Stefan, čiji je učinak pohvaljen posebno  (40 utakmica u dve sezone na Pdoručnoj fudbalskoj ligi), Rodean Damjan, Raškov Lune, kao i Mila Mošorinski, kojoj je uručena ovogdišnja memorijalna nagrada „Goran Starčević“ obziro mda se radi o prvoj dami iz našeg grada koja se nalšla na listi Super lige za žene. Takođe Jovana Halas nagarađena je posebnom plaketom kao prva dama u istoriji sa ovih prostora koja je stekla zvanje fudbalskgo sudije 2 kategorije, inače naredne sezone takođe superligaški arbitar.

POSEBNA ZAHVALNOST PREDSEDNIKA ORGANIZACIJE MEDIJIMA:

– Odnos uvaženih predstavnika medija sa fudbalskim sudijama u našem gradu ogleda se u veoma objektivnom i realno kritičkom izveštavanju na šta im se posebno zahvaljujem. Odnos na ovako zdravim i iskrenim temljima nesuminjvo predstavlja veoma bitan faktor u poboljšanju predstavljanja lika i dela fudbalskih sudija u javnosti. – istakako je Mikalački.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022