Zrenjaninska udruženja i Baletski studio “Stejdž” uručili poklone vrtiću „Leptirić“

Zrenjanin – Vrtić „Leptirić“

Podelite vest

U petak, 24. juna predstavnici baletskog studija „Stejdž“, Kulturnog centra Zrenjanina i udruženja „Budimo ljudi“ uručili su poklon zrenjaninskom vrtiću „Leptirić“.

Baletski studio „Stejdž“ u saradnji sa Kulturnim centrom, Predškolskom ustanovom i zrenjaninskim osnovnim školama u toku maja, organizovao je četiri humanitarne baletske predstave urađene po motivima poznate  dečje zbirke priča „Knjiga o džungli“.  Prikupljena sredstva u ovoj zajedničkoj akciji usmerena su za kupovinu potrebne opreme u vidu nameštaja za unapređenje rada i boravka u vrtiću „Leptirić“.

vrtic leptiric foto 1

O predstavi

Baletski studio „Stejdž“ i zrenjaninski Kulturni centar su po deveti put organizovali humanitarno baletsku predstave za decu u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin i nekim od osnovnih škola u Zrenjaninu i okolini. I ovogodišnja baletska predstava je urađena je u produkciji „Stejdža“.

U predstavi su učestvovali svi članovi studija od 4 do 16 godina starosti,  a koreografije su radile Ljiljana Graor (srednja baletska škola u Novom Sadu – odsek savremene igre), Andrea Tot (diplomirani baletski igrač, član ansambla baleta Pozorišta na Terazijama) i Aleksandra Tot (diplomirani baletski igrač sa višegodišnjim igračkim iskustvom na profesionalnim scenama)…

Predstava kroz igru govori o prijateljstvu i osećaju pripadnosti. Kroz razigrane i dinamične koreografije predstava šalje pouku o važnim ljudskim vrednostima poput hrabrosti, prijateljstva i pravednosti.

Izvor: Kulturni centar Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022