Grad Zrenjanin se predstavio na Međunarodnom sajmu turizma

Zrenjanin – Međunarodni sajam turizma

Podelite vest

Grad Zrenjanin predstavio svoje potencijale na najznačajnijoj turističkoj manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi - Međunarodnom sajmu turizma

Grad Zrenjanin predstavio je svoje potencijale na najznačajnijoj turističkoj  manifestaciji  u zemlji i jugoistočnoj Evropi, 43. Međunarodnom sajmu turizma, koji se do 27. marta održava na Beogradskom sajmu.

Štand Turističke organizacije grada Zrenjanina, u Hali 4 beogradskog sajma gde su  predstavljene Turistička organizacija Srbije I mnogobrojne lokalne i regionalne turističke organizacije iz svih delova Srbije, posetio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zajedno sa svojim saradnicima.

Promocija turističkih potencijala grada Zrenjanina predstavljena je i na konferenciji održanoj u Velikoj konferencijskoj Sali, a predstavljanje je upotpunjeno i nastupom KUD “Proleter” iz našeg grada.

Gradonačelnik Salapura je reako da je u turističkoj godini pred nama prilika da promovišemo obilazak domaćih destinacija.

– Primetili smo da su mnogi oduševljeni onim što imaju prilike da vide u Banatu. Ove godine računamo na nove goste, koji još nisu bili u Zrenjaninu, ali i one kojima se naš grad svideo da ponovo dođu. Naš najvažniji turistički potencijal je Carska bara, ovo će posle dužeg vremena biti destinacija o kojoj će kompletno da brine lokalna samouprava i javno preduzeće „Rezervati prirode“. Neki od planova su da se izradi turistička signalizacija za to područje i da se rekonstruiše izletište. Do Carske bare se može i biciklom, pa ćemo promovisati i tu vrstu turizma. Druga lokacija koju želimo da istaknemo su „Ritovi Donjeg Potisja“ i to zaštićeno područje je za prave ljubitelje prirode, istraživače, fotografe i umetnike, za one koji znaju kako da uživaju u netaknutoj prirodi – naveo je gradonačelnik.

Izvor: Grad Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022