Zrenjanin se oprostio od svoje šampionke Snežane Pantić (Perić)

Zrenjanin – Snežana Pantić (Perić)

Knjiga žalosti, povodom smrti Snežane Pantić, otvorena je danas u holu Gradske kuće u Zrenjaninu  a građani će moći da se upišu do 20 časova. Danas, nešto posle 16 časova poslednju poruku napisao je i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Svi zrenjaninci mogu i na ovaj način, upisivanjem u knjigu žalosti, da se oproste od najtrofejnije srpske karatistkinje i jedne od najuspešnijih sportistkinja našeg grada. 

Tačno u 16.30 časova, u prepunoj Baroknoj sali Gradske kuće, održana je komemoracija povodom smrti Snežane Pantić.

komemoracija snezana peric 008
Komemoracija Snežana Pantić (Perić)

Podsetimo, Snežana Pantić, devojačko Perić, preminula je u Beogradu, u 43. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Nakon objavljivanja ove tužne vestu, izraze saučešća uputio je i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

– Otišla je jedna od najboljih iz našeg sveta karatea, čijim smo se uspesima i trofejima radovali i ponosili ne samo mi koji smo bili u tom sportu i njenom klubu, već i svi građani Zrenjanina i ljubitelji sporta širom naše zemlje. Svojim predanim odnosom prema sportu i rezultatima koje je ostvarila, nemerljivo je doprinela razvoju karatea, ali i zrenjaninskog sporta uopšte. Neka joj je večna slava i hvala – poručio je Salapura.

Snežana Pantić je rođena 18. juna 1978. godine u Zrenjaninu, a karateom se bavila dve decenije. Postala je jedna od najmlađih šampionki sveta. Nastupajući za klub i državnu reprezentaciju osvojila je 36 mediteranskih, evropskih i svetskih medalja.

Prvakinja države bila je 16 puta, a sa klupskim koleginicama iz Karate kluba Dijamant (sada Zrenjanin) donela je u naš grad titulu klupskog šampiona Evrope.

Za sportske zasluge, osvojeno državno i juniorsko evropsko prvenstvo, 1998. godine dobila je “Nagradu grada Zrenjanina”.

Bila je udata za bivšeg golmana Fudbalskog kluba Partizan Đorđa Pantića. Iza sebe je ostavila supruga i petnaestogodišnju ćerku.Top of Form

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022