Za vreme Dana piva komunalna higijena je bila na zadovoljavajućem nivou !

Za vreme trajanja manifestacije komunalna higijena je bila na zadovoljavajućem nivou !

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin i ove godine bilo je maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene za vreme trajanja tradicionalne, 36. manifestacije ,,Dani piva“. 

„Angažovanje našeg preduzeća u periodu od 25. do 29. avgusta bilo je organizovano 24 časa u tri smene, a sve da bi održali visok nivo higijene u gradu. Veći broj radnika bio je angažovan, njih oko  70,   uz svu postojeću mehanizaciju kako bi, odmah po zatvaranju štandova, mogli da prionu na posao i očiste najprometnije delove grada do jutarnjih sati i smatram da smo uradili dobar posao.

Radnici iz Službe za održavanje javno prometnih površina najviše su imali posla oko čišćenja i pranja Žitnog Trga i okolnih ulica, centra grada, Trga Slobode, parkinga na Prevlaci, kao i Tiršovoj  i okolnim ulicama. 

U pripravnosti je bila i dežurna ekipu koja je bila spremna da reaguje u slučaju potrebe na hitne intervencije.Veći broj kontejnera bio je postavljen na Žitnom trgu, Trgu slobode i parkingu na Prevlaci. Oni su se praznili dva puta dnevno.  Komunalni otpad iz žičanih kontejnera sa Žitnog trga i Trga Slobode iznosio se više puta i to u toku dana i nakon završetka rada štandova.

Odneto je oko 350 m3 smeća što je manje u odnosu na prošle godine, kada se odnosilo u proseku oko 800 m3 smeća. Tome su doprineli loši vremenski uslovi prouzrokovani padavinama.

Nakon zatvaranja manifestacije „Dani piva“, radnici našeg preduzeća i dalje intezivno rade kako bi detaljno očistili i doveli u prvobitno stanje glavno mesto događaja, kao i centralnu gradsku zonu“, istakao je v.d.direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, Nemanja Milinković dipl.ing.građevinarstva.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px