Za vreme Dana piva komunalna higijena je bila na zadovoljavajućem nivou !

Za vreme trajanja manifestacije komunalna higijena je bila na zadovoljavajućem nivou !

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin i ove godine bilo je maksimalno angažovano na održavanju komunalne higijene za vreme trajanja tradicionalne, 36. manifestacije ,,Dani piva“. 

„Angažovanje našeg preduzeća u periodu od 25. do 29. avgusta bilo je organizovano 24 časa u tri smene, a sve da bi održali visok nivo higijene u gradu. Veći broj radnika bio je angažovan, njih oko  70,   uz svu postojeću mehanizaciju kako bi, odmah po zatvaranju štandova, mogli da prionu na posao i očiste najprometnije delove grada do jutarnjih sati i smatram da smo uradili dobar posao.

Radnici iz Službe za održavanje javno prometnih površina najviše su imali posla oko čišćenja i pranja Žitnog Trga i okolnih ulica, centra grada, Trga Slobode, parkinga na Prevlaci, kao i Tiršovoj  i okolnim ulicama. 

U pripravnosti je bila i dežurna ekipu koja je bila spremna da reaguje u slučaju potrebe na hitne intervencije.Veći broj kontejnera bio je postavljen na Žitnom trgu, Trgu slobode i parkingu na Prevlaci. Oni su se praznili dva puta dnevno.  Komunalni otpad iz žičanih kontejnera sa Žitnog trga i Trga Slobode iznosio se više puta i to u toku dana i nakon završetka rada štandova.

Odneto je oko 350 m3 smeća što je manje u odnosu na prošle godine, kada se odnosilo u proseku oko 800 m3 smeća. Tome su doprineli loši vremenski uslovi prouzrokovani padavinama.

Nakon zatvaranja manifestacije „Dani piva“, radnici našeg preduzeća i dalje intezivno rade kako bi detaljno očistili i doveli u prvobitno stanje glavno mesto događaja, kao i centralnu gradsku zonu“, istakao je v.d.direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, Nemanja Milinković dipl.ing.građevinarstva.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022