Pogledajte 10 prelepih fotografija najveće koncertno-bioskopske sale u Zrenjaninu!

Zrenjanin – Kultruni centar

Podelite vest

Kulturni centar Zrenjanina je osnovan 1978. godine pod imenom Dom mladosti. Tokom 44 godine postojanja u njemu su organizovani raznovrsni kulturni, obrazovni i zabavni programi a velika sala i danas, posle toliko godina izgleda prelepo, funkcionalno i udobno.

No ipak, ovih dana došlo je vreme i za velika ulganja kako bi sala bila još bolja i savremenija i na jesen nas očekuje u potpuno novom ruhu, a kako izgleda danas zabeležio je fotoreporter portala volimzrenjanin.com pa uživajte u fotografijama snimljenim posebnom opremom i tehnikom.

kulturni centar zrenjanin 001
Kulturni centar Zrenjanin, april 2022

Da podsetimo, pre nekoliko dana grad je objavio da je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama opredelio je 32.129.000 dinara za nabavku savremene audio i rasvetne opreme, radi unapređenja realizacije sadržaja u Kulturnom centru Zrenjanina. Zahvaljujući tim sredstvima, ta zrenjaninska ustanova kulture obezbediće najsavremenije, funkcionalne i optimalne uslove za realizaciju scenskih sadržaja, čime se obezbeđuje i podizanje kvaliteta i nivoa programa. Posebno će, na ovaj način, biti unapređeni muzički i koncertni događaji koje organizuje Kulturni centar.

Oprema koja se nabavlja obuhvata čitav niz komponenti rasvetnog i audio sistema, počev od komandnog pulta i razvodnih ormara, preko sistema kablova i bežičnih setova za mikrofone, do instalacija na samoj sceni i dvorani Kulturnog centra. Projektom je predviđeno i podešavanje i puštanje sistema u rad, kao i stručna obuka korisnika za rad sa audio-pultom. 

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px