Pogledajte 10 prelepih fotografija najveće koncertno-bioskopske sale u Zrenjaninu!

Zrenjanin – Kultruni centar

Podelite vest

Kulturni centar Zrenjanina je osnovan 1978. godine pod imenom Dom mladosti. Tokom 44 godine postojanja u njemu su organizovani raznovrsni kulturni, obrazovni i zabavni programi a velika sala i danas, posle toliko godina izgleda prelepo, funkcionalno i udobno.

No ipak, ovih dana došlo je vreme i za velika ulganja kako bi sala bila još bolja i savremenija i na jesen nas očekuje u potpuno novom ruhu, a kako izgleda danas zabeležio je fotoreporter portala volimzrenjanin.com pa uživajte u fotografijama snimljenim posebnom opremom i tehnikom.

kulturni centar zrenjanin 001
Kulturni centar Zrenjanin, april 2022

Da podsetimo, pre nekoliko dana grad je objavio da je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama opredelio je 32.129.000 dinara za nabavku savremene audio i rasvetne opreme, radi unapređenja realizacije sadržaja u Kulturnom centru Zrenjanina. Zahvaljujući tim sredstvima, ta zrenjaninska ustanova kulture obezbediće najsavremenije, funkcionalne i optimalne uslove za realizaciju scenskih sadržaja, čime se obezbeđuje i podizanje kvaliteta i nivoa programa. Posebno će, na ovaj način, biti unapređeni muzički i koncertni događaji koje organizuje Kulturni centar.

Oprema koja se nabavlja obuhvata čitav niz komponenti rasvetnog i audio sistema, počev od komandnog pulta i razvodnih ormara, preko sistema kablova i bežičnih setova za mikrofone, do instalacija na samoj sceni i dvorani Kulturnog centra. Projektom je predviđeno i podešavanje i puštanje sistema u rad, kao i stručna obuka korisnika za rad sa audio-pultom. 

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022