Održana jubilarna „Trka za srećnije detinjstvo“ – četiri decenije sporta i humanosti

Zrenjanin - "Trka za srećnije detinjstvo"

Tradicionalno u septembru, već pune četiri decenije, u Zrenjaninu se održava „Trka za srećnije detinjstvo“, sportska i humanitarna manifestacija koja okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta sa teritorije našeg grada.

Organizatori, Crveni krst Zrenjanin u partnerstvu sa Gradom Zrenjaninom, Sportskim savezom grada Zrenjanina, Savezom za školski sport i Društvom pedagoga fizičke kulture grada Zrenjanina, potrudili su se da i ove godine, uz gostoprimstvo i podršku BIG tržnog centra u čijem je prostoru trka održana, okupe više stotina učesnika trke, pod već prepoznatljivim motom „Imamo cilj, dođi na start“.

Svi učesnici, ali i njihovi roditelji, članovi rodbine, vaspitači, učitelji i nastavnici koji su došli, kao i predstavnici Grada Zrenjanina, kupili su učesnički broj po simboličnoj ceni od 100 dinara i time na najlepši način ispunili onaj humanitarni segment manifestacije. Među njima bile su i pomoćnica gradonačelnika Snežana Vučurević i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković, koja je potom i otvorila 40. „Trku za srećnije detinjstvo“.

Obraćajući se prisutnima i pozdravljajući ih u ime Grada Zrenjanina, gradonačelnika i u svoje lično ime, Đapić Atanacković je rekla da će sva prikupljena sredstva biti usmerena u fond humanitarne akcije „Sportom za bolje sutra“, s ciljem poboljšanja uslova života, obrazovanja i bavljenja sportom dece i omladine u stanju socijalne potrebe.

izvor i opširnije; zrenjanin.rs foto: Marijan Mahalup

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022