Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine od 19. do 22.05.2022. godine u Zrenjaninu

Zrenjanin – Sportska olimpijada

Podelite vest

Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine biće održana od 19. do 22. maja 2022. godine u Zrenjaninu – održana konstitutivna sednica Organizacionog odbora

Konstitutivna sednica Organizacionog odbora 9. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine (SOŠOV) održana je juče u Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu.

U cilju očuvanja tradicije i unapređenja sistema školskog sporta u AP Vojvodini, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i Savezom za školski sport Vojvodine, organizovati 9. po redu Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine, koja će biti održana od 19. do  22. maja 2022. godine u Zrenjaninu.

U skladu sa pravilnikom o organizaciji 9. SOŠOV–a, Organizacioni odbor čini 11 članova, a predsednik Organizacionog odbora je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, dok je potpredsednik gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura.

9 sosov konstit sednica a

Članovi Organizacionog odbora su: Aranka Binder podsekretar Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Branko Vujović viši savetnik u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Jasmina Juras predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Vojin Jovančević  savetnik u Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Vukosava Đapić Atanacković generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Kristina Bačić predsednik Saveza za školski sport grada Zrenjanina,  Danijel Šebez  v.d. direktora Javne ustanove „Sportski objekti“ Zrenjanin, mr Branislav Tešić predsednik Saveza za školski sport Vojvodine i Jovan Lekić generalni sekretar Saveza za školski sport Vojvodine, koji je imenovan za direktora 9. SOŠOV-a.

Na jučerašnjoj sednici izvršena je analiza već realizovanih aktivnosti i definisan je predlog daljih mera, u cilju što bolje pripreme za organizaciju predstojeće sportske manifestacije.

9 sosov konstit sednica c

Očekuje se da će ova najveća sportska manifestacija učenika Vojvodine okupiti više od 4.000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola i njihovih nastavnika sa teritorije AP Vojvodine, koji će se takmičiti u ukupno 15 sportskih disciplina, a tokom trajanja ove manifestacije biće realizovani i brojni dodatni edukativni programi.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px