Sanirana havarija na atmosferskoj kanalizaciji kod nadvožnjaka!

Zrenjanin – Sanirana havarija

Podelite vest

Proteklih dana ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvršile su konačnu sanaciju havarije na atmosferskoj kanalizacionoj mreži kod nadvožnjaka na Bagljašu, čime će trajno biti rešen problem izlivanja i zadržavanja atmosferskih voda na stazi pored nadvožnjaka.

Proteklih dana ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvršile su neophodne radove na sanaciji kvara na atmosferskoj kanalizacionoj mreži kod nadvožnjaka na Bagljašu, kako bi se u potpunosti eleminisala mogućnost da prilikom obilnijih padavina dođe do izlivanja i taloženja atmosferskih voda na pešačkoj stazi sa leve strane nadvožnjaka gledano iz pravca centra grada.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su nakon zamene dela oštećene atmosferske mreže i sanacije pripadajućih šahtova, izvršile i preventivno čišćenje kompletne atmosferske kanalizacione mreže specijalizovanim vozilom VOMA, kao i čišćenje svih kanalizacionih pumpi na potezu oko samog nadvožnjaka.

Podsećamo da je u sklopu rešavanja problema sa atmosferskom kanalizacijom u okolini nadvožnjaka, u novembru 2019. godine naše preduzeće izvršilo radove na zameni dela cevovoda atmosferske kanalizacione mreže u Brigadira Ristića, i prespajanju dela stare atmosferske mreže sa novoizgrađenom u neposrednoj blizini nadvožnjaka.

sanacija havarije nadvoznjak vik zr vodovod zrenjanin 1

Na ovaj način sprečeno je izlivanje i zadržavanje atmosferskih voda na putnoj površini u Brigadira Ristića desno od nadvožnjaka i obezbeđeno privremeno rešenje za taloženje vode na pešačkoj stazi levo od nadvožnjaka, a radovima koji su poslednjih dana vršeni obezbeđeno je trajno rešenje i ovog problema.

sanacija havarije nadvoznjak vik zr vodovod zrenjanin 2
sanacija havarije nadvoznjak vik zr vodovod zrenjanin 4

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vrši uslužno održavanje atmosferske kanalizacione mreže za Grad Zrenjanin po nalogu nadležnih gradskih inspekcija.

Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022