14 miliona za sanaciju krova objekata na Centralnom groblju [FOTO IZ DRONA]!

Zrenjanin – Centralno groblje

Podelite vest

Izvršena sanacija krovnih površina na objektima na Centralnom groblju, investicija vredna 14 miliona dinara

Grad Zrenjanin, kao osnivač JKP “Čistoća i zelenilo”, koje upravlja gradskim grobljima, uložio je 14 miliona dinara u sanaciju krovnih površina na Centralnom groblju, čime je realizovana prva faza sanacije celokupnog objekta. U toku su završni radovi na postavljanju opšivki i montaži ventilacionih cevi.

Ovim radovima rešen je problem prokišnjavanja i sprečeno dalje oštećenje unutrašnjih površina i instalacija. Posebno su bile ugrožene dve kapele, odakle se organizuje ispraćaj pokojnika. U okviru radova, zamenjen je oštećen limeni pokrivač, postavljene nove opšivke duž celog objekta i sanirani skriveni oluci.

Grad Zrenjanin realizovao je investiciju u cilju sprečavanja daljih oštećenja, ali, pre svega, da bi otklonio bilo kakvu opasnost po bezbednost i zdravlje ljudi koji prisustvuju pogrebima i posećuju groblje. Važno je napomenuti da ni u jednom trenutku groblje nije bilo van funkcije, odnosno sahrane su se nesmetano odvijale.

U narednoj fazi radova predviđa se sanacija unutrašnjosti objekata, posebno onih koji su najviše oštećeni, kapela i pojedinih lokala. Ideja je da se osposobe i prostori za organizaciju daća, koji su za to i planirani, u objektu levo od glavnog ulaza u groblje.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Izvor: Grad Zrenjanin

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px