Salapura i Zakovski otvorili 37. Dane piva. Nastupali Blaža i Kelti i oduševili posetioce [FOTO]

Zrenjanin – Dani piva 1. dan

Podelite vest

Gradonačelnik Salapura sinoć otvorio 37. “Dane piva” - Zrenjaninski “Dani piva” izvorno su zrenjaninski i jedna od deset najposećenijih manifestacija u Srbiji

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

inspektor blaza 014
Simo Salapura i Prvoslav Zakovski Zaka

Tokom dana, Zrenjaninci ali i svi posetioci mogli su da uživaju u bogatom programu koji se pripremljen za ove Dane piva ali kao i uvek najveće gužve su bile na paringu prevlaka, u centru u baštama ali i na Žitnom trgu ispred mnogobrojnih štandova sa pićem ali i dobrom hranom.

Novina je svakako PERSU sokače restorana „Bjeko“ u ulici dr Miroslava Tirše (gde je nekada bila velika pijaca) koje je iako tek otvoreno imalo pozitivnu reakciju sugrađana koje smo zatekli a koji osim u harni i piću mogu svakog dana da uživaju i u muzici tamburaša.

Kako je i najavljeno, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

Rekao je i da će narednih dana na našim gradskim ulicama i trgovima biti mnogo programa, mnogo zabave i edukativnog, sportskog i muzičkog programa i da ćemo se uz dobro pivo i gurmanske specijalitete svi s ponosom sećati ovih 37. “Dana piva”. 

Zdravica gradonačelnika i nastup grupe Prljavi inspektor Blaža

U 23h je na binu izašla grupa Ortodoks Kelts koja je kao i Inspektor Blaža non stop držala atmosferu do usijanja. Uživajte u footgrafijama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022