Salapura i Zakovski otvorili 37. Dane piva. Nastupali Blaža i Kelti i oduševili posetioce [FOTO]

Zrenjanin – Dani piva 1. dan

Podelite vest

Gradonačelnik Salapura sinoć otvorio 37. “Dane piva” - Zrenjaninski “Dani piva” izvorno su zrenjaninski i jedna od deset najposećenijih manifestacija u Srbiji

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

inspektor blaza 014
Simo Salapura i Prvoslav Zakovski Zaka

Tokom dana, Zrenjaninci ali i svi posetioci mogli su da uživaju u bogatom programu koji se pripremljen za ove Dane piva ali kao i uvek najveće gužve su bile na paringu prevlaka, u centru u baštama ali i na Žitnom trgu ispred mnogobrojnih štandova sa pićem ali i dobrom hranom.

Novina je svakako PERSU sokače restorana „Bjeko“ u ulici dr Miroslava Tirše (gde je nekada bila velika pijaca) koje je iako tek otvoreno imalo pozitivnu reakciju sugrađana koje smo zatekli a koji osim u harni i piću mogu svakog dana da uživaju i u muzici tamburaša.

Kako je i najavljeno, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

Rekao je i da će narednih dana na našim gradskim ulicama i trgovima biti mnogo programa, mnogo zabave i edukativnog, sportskog i muzičkog programa i da ćemo se uz dobro pivo i gurmanske specijalitete svi s ponosom sećati ovih 37. “Dana piva”. 

Zdravica gradonačelnika i nastup grupe Prljavi inspektor Blaža

U 23h je na binu izašla grupa Ortodoks Kelts koja je kao i Inspektor Blaža non stop držala atmosferu do usijanja. Uživajte u footgrafijama.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px