EKSKLUZIVNO: REPREZENTATIVCI SRBIJE NA PRIPREMAMA U ZRENJANINU

ZRENJANIN GRAD SPORTA

Reprezentativci Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom trenutno se nalaze na pripremama u Zrenjaninu. Trener Stojan Dobrev je u našem gradu okupio 13 rvača, među kojima su i članovi zrenjaninskog Proletera Sebastian Kolompar, Mate Nemeš, Viktor Nemeš, Martin Šuranji i Zurabi Datunašvili. Uz rvače je, osim trenera Dobreva, i njegov pomoćnik Vojislav Trajković.

Naši najbolji rvači će u Zrenjaninu biti do petka, a zatim putuju u Mađarsku, u Tatabanju, gde će za vikend biti učesnici međunarodnog turnira. Potom će tamo trenirati sa nekoliko selekcija sve do 26. februara. Put Mađarske će osmorica reprezentativaca, a ostali će nastaviti pripreme u Senti.

rvaci srbije 013
Reprezentacija SRBIJE U ZRENJANINU
rvaci srbije 002
Reprezentacija SRBIJE U ZRENJANINU
rvaci srbije 009
Reprezentacija SRBIJE U ZRENJANINU

-Završili smo prvi deo priprema u Bugarskoj, gde smo bili dvadeset dana. Zadovoljan sam kako je sve proteklo. Nastavljamo dalje sa vežbama na strunjači i zato idemo u Mađarsku, gde će biti još 15 reprezentacija, što je jako dobro za nas. U subotu učestvujemo na međunarodnom turniru i videćemo gde smo i u kakvoj smo trenutno formi. Bitno je da su momci zdravi i da niko od njih nema povrede. Vidim da među njima vlada dobro raspoloženje, i to je najvažnije – kazao je trener Stojan Dobrev.

Atmosferom u timu zadovoljni su i rvači Viktor Nemeš i Martin Šuranji. Viktoru je cilj da u martu u Budimpešti ostvari olimpijsku normu.

-Spremam se tako da budem na 120 posto tog dana kada budem rvao – kazao je Viktor Nemeš.

Mladi rvač Proletera Martin Šuranji takođe očekuje dobre rezultate na predstojećim takmičenjima.

– Sada sam počeo više da treniram, jer sam bio povređen. Polako ulazim u formu. Treba još vremena da dostignem punu snagu, ali sve je u najboljem redu – rekao je Šuranji.

rvaci srbije 016
Reprezentacija SRBIJE U ZRENJANINU

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *