Gradonačelnik Zrenjanina posetio rvačke reprezentativce na pripremama pred Evropsko prvenstvo

Zrenjanin – Rvanje reprezentativci Srbije

Gradonačelnik posetio rvačke reprezentativce na pripremama pred Evropsko prvenstvo: neka se u Zagrebu ponovi Beograd

Kada je, uoči Svetskog šampionata u rvanju, septembra prošle godine, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio naše reprezentativce tokom priprema u Zrenjaninu, niko nije mogao pretpostaviti da su se na strunjačama u Domu borilačkih sportova „kovale“ četiri zlatne medalje. Ovaj nezapamćen uspeh u inače trofejnom rvačkom sportu još jednom je potvrdio da u Zrenjaninu postoje optimalni uslovi za pripreme i da Rvački klub „Proleter“, u saradnji s Gradom Zrenjaninom i nacionalnim savezom, može reprezentativcima da obezbedi sve što je neophodno da na najveća evropska i svetska takmičenja odu potpuno spremni.

Sada su rvači Srbije ponovo završne pripreme obavili u Zrenjaninu i u sredu ih očekuje put za Zagreb, gde će učestvovati na Evropskom seniorskom prvenstvu u grčko-rimskom stilu, koje traje do 23. aprila. Među devet reprezentativaca, četvorica dolaze upravo iz „Proletera“ – Viktor Nemeš, Boris Petrušić, Mihail Kadžaja i novi član kluba, Georgi Tibilov, a uz njih je i član stručnog štaba, trener Vojislav Trajković.

Srpsku rvačku ekspediciju posetio je danas gradonačelnik Zrenjanina, s istim željama i očekivanjima kao pred Svetsko prvenstvo u Beogradu. Poželeo je našim reprezentativcima uspeh na prvenstvu Evrope i podsetio da su četiri svetska zlata „iskovana“ u našem gradu, matičnoj kući rvača „Proletera“. Zajedno s gradonačelnikom, u poseti su bili i generalna sekkretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković i direktor „Sportskih objekata“ Danijel Šebez.

Ovoga puta svi prisutni složili su se u jednom, kada je u pitanju kontinentalni šampionat: „Neka se u Zagrebu ponovi Beograd“.

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022