Pogledajte kako izgleda RAZORENA ulica Nikole Pašića u Zrenjaninu [FOTO]

Zrenjanin – ulica Nikole Pašića

Podelite vest

Ulica Nikole Pašića prekopana i razorena. Saobraćaj ipak funkcioniše kako treba!

Radovi na pojačanom održavanju 8,7 kilometara državnog puta I-B reda 13 na deonici kroz grad, od Žitnog trga u Zrenjaninu do Ečke, odnosno ukrštanja s putevima za Lukićevo i Orlovat, počeli su u ponedeljak, 28. februara 2022. godine, istovremeno na dve deonice, uz totalnu obustavu saobraćaja i njegovo preusmeravanje na alternativne pravce. Planirani rok za izvođenje radova na ove dve deonice je 2. april 2022. godine.

Na sastanku u Gradskoj uparvi, Dejan Damjanović istakao da će za vreme izvođenja radova na trasi državnog puta kroz Zrenjanin, grad Zrenjanin omogućiti stanarima i licima koja imaju poslovne prostore u Ulici Nikole Pašića, u kojoj će na snazi biti totalna obustava saobraćaja, besplatno parkiranje na parkingu Žitni trg.

Interes izvođača radova jeste, pre svega, bezbednost i sigurnost, kako svojih zaposlenih tako i sugrađana, te ovim putem apeluje da se, koliko je to moguće, za pristup objektima koriste poprečne ulice i trotoari do uspostavljanja redovnog režima saobraćaja.

Na prvoj deonici, saobraćaj se obustavlja duž ulice Nikole Pašića, od Žitnog trga do raskrsnice ulica Nikole Pašića / Nušićeva / Birčaninova / Beogradska i dužini od 570 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Bulevar Milutina Milankovića (“Magistrala”) / Žitni trg / Miletićeva, na državni put I-B 13 ( Miletićeva ulica ), zatim kroz ulice Banatsku i Birčaninovu i vraća se na trasu državnog puta I-B 13, odnosno Beogradsku ulicu. 

Druga deonica ubuhvata radove od Novog groblja do ulaza u industrijsku zonu “Jugoistok”, u dužini od 595 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Beogradska / Šećeranski put, preko ulice Šećeranski put i Pančevačka, odakle se ponovo vraća na trasu državnog puta.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022