Priključci na vodovodnu mrežu za rome i druge marginalizovane grupe

Zrenjanin – novi priključci

Podelite vest

U utorak 14. juna završeni su radovi na izgradnji 27 priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera za Rome i druge marginalizovane grupe u naseljenom mestu Jankov Most i Zrenjaninu, a u okviru projekta Generalnog sekretarijata Vlade Republike Srbije.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin Predrag Bodiroga nedavno su sa Generalnim sekretarijatom Vlade Republike Srbije potpisali ugovor o poslovno tehničkoj saradnji na izvođenju radova na izgradnji priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera za Rome i druge marginalizovane grupe u naseljenom mestu Jankov Most i u ulicama Mlekara prvi i drugi red u Zrenjaninu.

izrada prikljucaka vodovod zrenjanin vik zr 5

Investitor radova je Grad Zrenjanin, izvođač JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, a ugovor je potpisan u okviru projekta „Smanjenje dodatne ranjivosti Roma, Romkinja i drugih marginalizovanih grupa izazvane pandemijom COVID 19 u 18 lokalnih samouprava“.

Radovi koji obuhvataju izgradnju ukupno 27 priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera i to 18 u naseljenom mestu Jankov Most i 9 u ulicama Mlekara prvi i drugi red u Zrenjaninu, a koji su izvođeni poslednjih nedelja, završeni su 14. juna.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izražava veliko zadovoljstvo što je učešćem u realizaciji ovog projekta doprinelo stvaranju boljih uslova za život 27 porodica iz marginalizovanih grupa.

Stoji u saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin koje danas stiglo u redakciju portala volimzrenjanin.com

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022