Priključci na vodovodnu mrežu za rome i druge marginalizovane grupe

Zrenjanin – novi priključci

Podelite vest

U utorak 14. juna završeni su radovi na izgradnji 27 priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera za Rome i druge marginalizovane grupe u naseljenom mestu Jankov Most i Zrenjaninu, a u okviru projekta Generalnog sekretarijata Vlade Republike Srbije.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin Predrag Bodiroga nedavno su sa Generalnim sekretarijatom Vlade Republike Srbije potpisali ugovor o poslovno tehničkoj saradnji na izvođenju radova na izgradnji priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera za Rome i druge marginalizovane grupe u naseljenom mestu Jankov Most i u ulicama Mlekara prvi i drugi red u Zrenjaninu.

izrada prikljucaka vodovod zrenjanin vik zr 5

Investitor radova je Grad Zrenjanin, izvođač JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, a ugovor je potpisan u okviru projekta „Smanjenje dodatne ranjivosti Roma, Romkinja i drugih marginalizovanih grupa izazvane pandemijom COVID 19 u 18 lokalnih samouprava“.

Radovi koji obuhvataju izgradnju ukupno 27 priključaka na vodovodnu mrežu i šahtova za smeštaj vodomera i to 18 u naseljenom mestu Jankov Most i 9 u ulicama Mlekara prvi i drugi red u Zrenjaninu, a koji su izvođeni poslednjih nedelja, završeni su 14. juna.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izražava veliko zadovoljstvo što je učešćem u realizaciji ovog projekta doprinelo stvaranju boljih uslova za život 27 porodica iz marginalizovanih grupa.

Stoji u saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin koje danas stiglo u redakciju portala volimzrenjanin.com

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px