Prijem za članove Internacionalne policijske asocijacije

Zrenjanin – prijem

Podelite vest

Prijem za članove Internacionalne policijske asocijacije - IPA iz Crne Gore i Poljske

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i zamenik predsednika Skupštine grada Oliver Mitrović primili su danas u Gradskoj kući predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Crne Gore i Poljske, kao i njihove domaćine iz Zrenjanina, u okviru njihovih redovnih aktivnosti, međusobnih poseta, razmene iskustva i unapređenja saradnje. 

Gosti iz Poljske stigli su iz regiona grada Novi Sač, a iz Crne Gore iz podregiona Ulcinj. U ime domaćina, IPA regije Zrenjanin, na prijemu se zahvalio predsednik Mile Pejić. Istakao je da lokalna samouprava u Zrenjaninu uvek izlazi u susret asocijaciji, kada je u pitanju podrška organizaciji ovakvih skupova u našem gradu, najavio je za jesen mogućnost posete kolega iz Slovenije, a za asocijaciju u Zrenjaninu istakao je da spada među tri najaktivnije u Srbiji. 

Četvoročlanu delegaciju IPA Crna Gora – podregija Ulcinj predvodio je potpredsednik Šefkija Kurgaš, koji se zahvalio na gostoprimstvu i prilici da sa kolegama iz Zrenjanina i Poljske razmene iskustva i učvrste međusobne veze. Istakao je da jedni druge podsećaju ko su, šta su, izražena je solidarnost, a političke razlike između država iz kojih dolaze nemaju uticaja na rad asocijacije i saradnju. Svi su, kako kaže, jednaki i svi se smatraju kolegama, bez obzira na činove, starešinstvo, da li su u aktivnoj službi ili penziji. 

dsc 6770

izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022