Online seminar: Program poslovanja za 2022. godinu, šta sve treba znati !?

Zrenjanin – Seminar, Program poslovanja za 2022.

Svake godine pre izrade programa poslovanja, uvek se jave dileme i nedoumice za aktuelna pitanja, ali kada znate pravilne smernice i uputstva vezane za izradu programa poslovanja u vašem preduzeću za 2022. godinu, sve je jednostavnije, lakše i profesionalnije.

Uredbe o utvrđivanju elemenata godišnjeg programa poslovanja za 2021. godinu, odnosno trogodišnjeg programa poslovanja za period 2022-2024. godine javnih preduzeća i drugih oblika organizovanja koji obavljaju delatnost od opšteg interesa“ treba svima da je jasna.

fb img 1635233470127
Sanja Nikolić
violeta stamenkovic
Violeta stamenković

Ovo je veoma važno u javnim preduzećima, posebno iz sektora i usluga koje se bave finansijama, organizacijama i planiranjem investicija i javnih nabavki, predstavnicima jedinice lokalne samouprave, početnicima odeljenja, čime se finansira.

Violeta Stamenković, diplomirani pravnik.

ONLINE SEMINAR organizujemo 29.oktobra, i obradiće se aktuelna pitanja u poslovanju javnih preduzeća čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave i to od obaveznih elementa godišnjeg programa poslovanja, sadržaja i načina izrade programa poslovanja za 2022.godinu do metoda izrade plana za srednjoročni period do specifičnosti javnih preduzeća čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave.

Znači što treba znati, primeniti i ispoštovati smernice zakona o javnim preduzćima i sprovesti preporučene mere” objašnjava Violeta Stamenković.  

Sva pitanja o seminaru vezanim za program poslovanja i prijave možete poslati na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Violeta Stamenković, diplomirani pravnik

Kontakt osoba Sanja Nikolić
diplomirani ekonomista
na broj telefona 063-725-8827

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *