Poziv – Likovni konkurs „Moj najveći utisak iz zrenjaninskog muzeja“

Zrenjanin – Narodni muzej Zrenjanina

Narodni muzej Zrenjanin poziva saradnike, roditelјe, đake i decu da učestvuju u kreiranju izložbe pod nazivom „Moj najveći utisak iz zrenjaninskog muzeja“. Radovi bi trebalo da za temu i inspiraciju imaju utisak iz Narodnog muzeja Zrenjanin: posetu stalnoj postavci ili izložbi, učešće u radionici ili projektu, najzanimlјiviji predmet, istorijsku ličnost i slično.

Uzrast dece čiji radovi se očekuju je od 5 do 11 godina, odnosno deca koja pohađaju predškolsku grupu i učenici od I do IV razreda osnovne škole.

Radovi mogu biti individualni ili grupni, a svi pristigli radovi će biti izloženi, bez selekcije. Format rada je slobodan (A4, blok br. 2, blok br. 5…), kao i tehnika crteža (drvene bojice, flomasteri, voštane bojice, pastelne boje, kolaž, kombinacija navedenih i drugo).

Zainteresovani mogu da donesu radove u Narodni muzej Zrenjanin (u Pedagoško-informativnu službu Muzeja) ili pošalјu poštom na adresu: Narodni muzej Zrenjanin, Subotića 1, 23 000 Zrenjanin, Za konkurs „Moj najveći utisak iz zrenjaninskog muzeja“. Svaki rad bi na poleđini trebalo da ima ispisano ime i prezime deteta, uzrast, naziv vrtića, škole i razreda i kontakt telefon roditelјa, člana porodice ili učitelјa, odnosno učitelјice.

Rok za dostavu radova je utorak, 20. jun, a svečano otvaranje izložbe „Moj najveći utisak iz zrenjaninskog muzeja“ biće održano u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak,  23. juna sa početkom u 18 časova, u okviru gostujuće izložbe „Muzej u očima dece“ Narodnog muzeja Kikinda.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu da se obrate organizatorkama konkursa Aleksandri Kurjak, muzejskoj edukatorki, i Ivani Arađan, muzejskoj pedagoškinji na telefon 023/ 561 – 841.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022