SAOPŠTENJE VODOVODA: Počinje prvo ovogodišnje očitavanje vodomera!

Zrenjanin – očitavanje vodomera

Podelite vest

Prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera u Zrenjaninu i 7 naseljenih mesta počelo je 10. marta. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Prema odluci Skupštine Grada Zrenjanina, vodomeri se fizičkim licima očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca.

Ovogodišnje prvo redovno očitavanje vodomera počelo je 10. marta u Zrenjaninu i 7 naseljenih mesta: Melenci, Klek, Stajićevo, Banatski Despotovac, Čenta, Botoš i Knićanin, i trajaće do 25. marta kada će uslediti privremena pauza zbog podele martovskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin. Prvo redovno očitavanje vodomera biće nastavljeno posle 10. aprila i trajaće do 25. aprila, i ta dinamika očitavanja trajaće do završetka istog.

Svi korisnici kojima, u periodu od 10. do 25. marta, budu očitani vodomeri biće na martovskim računima zaduženi na osnovu očitanog stanja, dok će ostali korisnici biti zaduženi akontativno, odnosno na osnovu prosečne potrošnje u proteklom vremenskom periodu. Obaveštenje o načinu zaduženja (očitano stanje, javljeno stanje ili akontativno) nalazi se na računu za usluge preduzeća.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera..

vodovod zrenjanin radno vreme

Svi korisnici koji u navedenom terminu ne budu kod kuće mogu obaveštenje o stanju vodomera da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

Korisnici, koji to žele, mogu svakog meseca prijaviti stanje svojih vodomera, u periodu od 20. do 25. u 12 časova, na jedan od tri načina:

telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773 ili 530-344, SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č), slanjem mejla: na mejl adresu sluzba.ocitavanja@vikzr.rs(0-24č)

Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i mesto stanovanja i stanje vodomera.

Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022