Počelo asfaltiranje kružne raskrsnice u Prvomajskoj ulici [25 FOTOGRAFIJA IZ DRONA]

Zrenjanin – Kružna raskrsnica

Podelite vest

Počelo asfaltiranje kružne raskrsnice – deonica obilaznice do kraja juna spremna za saobraćaj

Putari preduzeća “Vojvodinaput – Bačkaput” iz Novog Sada, angažovani od strane investitora, JP “Putevi Srbije”, počeli su pre dva dana radove na asfaltiranju kružne raskrsnice u Prvomajskoj ulici, na deonici tranzitnog puta (“obilaznice”), čime se ušlo u završnu fazu radova u okviru III faze – deonice od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma. 

Rok za završetak svih radova i pripremu deonice za puštanje u saobraćaj je do kraja juna. Istovremeno s asfaltiranjem kružne raskrsnice, pristupnih puteva iz Prvomajske ulice i dela trase u dužini od 480 metara, izvode se radovi na postavljanju temelja stubova rasvete i uređenju zemljanih površina uz trasu. Rade se i nove saobraćajne table, jer se sa ove kružne raskrsnice otvara novi ulaz u severoistočni deo grada.

Radovi su trajali duže od očekivanog, delom zbog putem javne nabavke izabranog lošeg izvođača radova, delom zbog adaptacije trase visokonaponskog dalekovoda nad saobraćajnicom, tako i zbog epidemije, koja je značajno usporila sve aktivnosti. Ipak, posao je u završnoj fazi i puštanjem u saobraćaj ovog dela obilaznice stiču se uslovi za izmeštanje najvećeg dela tranzitnog saobraćaja van gradskih ulica. 

Vozila u tranzitu više neće saobraćati kroz ulice u mesnim zajednicama “Gradnulica” i “Šumica”, kao ni preko mosta u Principovoj. Deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma dužine je 3,7 kilometara i osim dve kružne raskrsnice, na njoj je podignut i najskuplji objekat na celokupnoj trasi obilaznice dugoj 14,5 kilometara – most preko Begeja. 

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px