Počelo asfaltiranje kružne raskrsnice u Prvomajskoj ulici [25 FOTOGRAFIJA IZ DRONA]

Zrenjanin – Kružna raskrsnica

Podelite vest

Počelo asfaltiranje kružne raskrsnice – deonica obilaznice do kraja juna spremna za saobraćaj

Putari preduzeća “Vojvodinaput – Bačkaput” iz Novog Sada, angažovani od strane investitora, JP “Putevi Srbije”, počeli su pre dva dana radove na asfaltiranju kružne raskrsnice u Prvomajskoj ulici, na deonici tranzitnog puta (“obilaznice”), čime se ušlo u završnu fazu radova u okviru III faze – deonice od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma. 

Rok za završetak svih radova i pripremu deonice za puštanje u saobraćaj je do kraja juna. Istovremeno s asfaltiranjem kružne raskrsnice, pristupnih puteva iz Prvomajske ulice i dela trase u dužini od 480 metara, izvode se radovi na postavljanju temelja stubova rasvete i uređenju zemljanih površina uz trasu. Rade se i nove saobraćajne table, jer se sa ove kružne raskrsnice otvara novi ulaz u severoistočni deo grada.

Radovi su trajali duže od očekivanog, delom zbog putem javne nabavke izabranog lošeg izvođača radova, delom zbog adaptacije trase visokonaponskog dalekovoda nad saobraćajnicom, tako i zbog epidemije, koja je značajno usporila sve aktivnosti. Ipak, posao je u završnoj fazi i puštanjem u saobraćaj ovog dela obilaznice stiču se uslovi za izmeštanje najvećeg dela tranzitnog saobraćaja van gradskih ulica. 

Vozila u tranzitu više neće saobraćati kroz ulice u mesnim zajednicama “Gradnulica” i “Šumica”, kao ni preko mosta u Principovoj. Deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma dužine je 3,7 kilometara i osim dve kružne raskrsnice, na njoj je podignut i najskuplji objekat na celokupnoj trasi obilaznice dugoj 14,5 kilometara – most preko Begeja. 

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022