Plesna predstava „Zalutali u lagumima“ u Kulturnom centru Zrenjanina

Zrenjanin – Kulturni centar Zrenjanina

Plesna predstava ,,Zalutali u lagumima“ biće izvedena u subotu,  25. marta u Kulturnom centru Zrenjanina sa početkom u 20 časova. Predstava je okupila mlade talentovane plesačice, sa kojima su koreografkinje sarađivale u istraživanju unutrašnjeg sveta pojedinca i odnosa prema spoljnom svetu.

Nastala je prema ideji i konceptu novosadske koreografkinje Aleksandre Ketig, a koreografiju i režiju potpisuju pored nje, još četiri mlade koreografkinje: Aleksandra Čavić, Nina Putnik, Tatjana Dimović i Kristina Kljajević. Predstavu izvode mlade igračice: Tatjana Dimović, Alisa Dinjaški, Kristina Kljajević, Sara Aleka Milošević, Simona Pavlović, Nina Putnik, Eleonora Savić, Tara Tomić, Aleksandra Čavić. Muzika u predstavi je delo znamenitog kompozitora Mitra Subotića Sube, za dizajn svetla i tehničku produkciju zaslužan je Stefan Milošević, a za ton Vukašin Vojvodić. Producentkinje predstave su Ena Entina Gucunski Nakić i Aleksandra Čavić.

Predstava je  nastala  kroz projekat “Lagumi” u organizaciji Novosadske sekcije Međunarodnog saveta za igru CID-UNESKO, koja se bavi unapređenjem položaja umetničke igre kroz produkciju plesnih predstava i edukaciju mladih igrača i koreografa.

Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Ministarstva kulture Republike Srbije i Fondacije Mitar Subotić SUBA.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 500 dinara.

Pogledajte i plesni promo video:

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022