Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin stekla je akreditacijski status do 2026!

Zrenjanin – Opšta bolnica

Podelite vest

Izveštaj nakon posete spoljnih ocenjivača

Druga redovna godišnja poseta spoljašnjih ocenjivača Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“  Zrenjanin je obavljena 24.05.2022. godine od strane tima spoljašnjih ocenjivača koji čene Aleksandra Vračarić i Tanja Erdeljanović. Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin stekla je akreditacijski status na period od 7 godina, od 2019. do 2026. godine.

Redovna poseta obuhvata proveru usklađenosti rada zdravstvene ustanove sa standardima za akreditaciju u toku trajanja akreditacije i podrazumeva uvid u rad zdravstvene ustanove, pregled dokumentacije i planova za unapređenje kvaliteta. U skladu sa tim, redovna godišnja poseta se sprovodi u cilju utvrđivanja načina na koji Zdravstvena ustanova održava utvrđeni nivo kvaliteta na osnovu koga je stekla sertifikat o akreditaciji.

sertifikat blonica zrenjanin

Opšti utisak spoljašnjih ocenjivača nakon redovne posete:

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin  nastavlja redovan rad u skladu sa akreditacijskim standardima i može se reći da je kontinuirana i višegodišnja posvećenost tom cilju već postala sinonim za ovu Ustanovu.

Opšti je utisak da se poštuju i unapređuju propisani standardi i procedure, da je to svakodnevni i odavno usvojeni metod rada u ovoj bolnici.

Poseban izazov prethodnih godina je rad u uslovima pandemije Korona virusom, i bezbednost pacijenata i zaposlenih u  uslovima pandemije. U tom smislu donet je veliki broj procedura koje definišu rad u vanrednim okolnostima. Ustanova je pokazala fleksibilnost, mogućnost funkcionisanja u izmenjenim okolnostima, uspešno regulišući poštovanjem postojećih i uvođenjem novih procedura  sve procese rada (stalne promene i prilagođavanje epidemiološkoj situaciji, preraspodelu prostora i kadrova za lečenje kovid i non-kovid pacijenata na najbolji mogući način).

U proteklom periodu je nastavljeno sa prijemom novih radnika, edukacijom postojećeg kadra, nabavkom opreme od strateškog značaja i  uvođenjem novih tehnologija.

Portal volimzrenjanin.com

Rad u skladu sa standardima akreditacije u ovoj ustanovi je dugogodišnja praksa i očigledan je entuzijazam rukovodstva i zaposlenih da se rad odvija na dostignutom nivou i da se neprekidno unapređuje, što je jedan od najvećih kvaliteta  ove bolnice.

Zavidan nivo svesti svih zaposlenih o prednostima i neophodnosti poštovanja standarda u svakodnevnom radu je impresivan i za svaku je pohvalu.

Opšti utisak je da se u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“  Zrenjanin radi i planira u skladu sa akreditacijskim standardima. Evidentna je rešenost rukovodstva, kao i zaposlenih, da se kvalitet rada i bezbednost i zdravlje na radu, kako zaposlenih tako i korisnika usluga podignu na još viši nivo. Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ svakom redovnom posetom potvrđuje stečeni akreditacijski status i održava kontinuitet.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px