Održana sednica Gradskog veća – usvojene tačke koje se odnose na izveštaje o radu za prošlu i prve izmene poslovanja za 2023. godinu

Zrenjanin – Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, kojom je predsedavao zamenik gradonačelnika Saša Santovac, održana je danas u Velikoj Sali Gradske kuće, a na dnevnom redu bilo je blizu trideset tačaka.

Većina njih odnosila se na izveštaje o realizaciji programa poslovanja javnih preduzeća za prošlu kalendarsku godinu i prvim izmenama i dopunama programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova za 2023. godinu.

Na današnjoj sednici utvrđen je i predlog odluke o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine grada Zrenjanina – Kovačević Marka.

Po okončanju sednice zamenik Santovac je rekao da su izmene programa poslovanja usmerene na aktivnosti koje doprinose tome da javna preduzeća budu bolje opremljena i da se ulaže u nove investicije.

– To je najočiglednije u slučaju JKP „Vodovod i kanalizacija“, gde su ulaganja u izgradnju nove vodovodne mreže i bušenju bunara kako bi se obezbedili uslovi da fabrika vode dobija dovoljan kapacitet vode, a sve to za posledicu treba da ima poboljšanje usluga koje to preduzeće pruža građanima.

Takođe, značajno sa ove sednice jeste da se vodi računa i o ustanovama kulture u našem gradu kojima se izlazi u susret i omogućava njihovo bolje poslovanje, ali i uvažavanje određenih zahteva koje su imale u proteklom vremenskom periodu – rekao je zamenik Santovac.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022