ANKETA: Da li ste zadovoljni radom JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin !?

Zrenjanin - JKP „Vodovod i kanalizacija“

Ispitivanje zadovoljstva korisnika sprovodi se od 01.  do 30. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina. Upitnik se može popuniti elektronski na sajtu preduzeća i Grada, preuzeti i popuniti u Korisničkom centru u Petefijevoj 3, kao i u pojedinim mesnim zajednicama.

U periodu od 01. do 30. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin. Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, dakle u samom Zrenjaninu i u svim naseljenima mestima gde naše preduzeće pruža svoje usluge. Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika.

Ispitivanje se sprovodi u skladu sa „Metodologijom sprovođenja ispitivanja zadovoljstva korisnika“ koju je usvojila i publikovala Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz pomoć države Švedske, a u čijoj izradi je ispred Grada Zrenjanina učestvovalo JKP „Vodovod i kanalizacija“. Prvo ispitivanje u Srbiji po pomenutoj Metodologiji sprovelo je upravo naše preduzeće.

Upitnik je ANONIMAN i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet naših osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća.

Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju. Sve aktivnosti tokom ispitivanja će biti usaglašene sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i usvojenim merama za sprečavanje širenja koronavirusa.

Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (www.vikzr.rs) i sajtu Grada Zrenjanina (www.zrenjanin.rs). Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu, kao i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU.

Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30), gde se isti može i predati ili popuniti. Od ponedeljka 13. decembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Mala Amerika, Zeleno polje i Dositej Obradović. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni putem sajta preduzeća i sredstava javnog informisanja.

Da li će se i u kojoj meri sprovesti anketiranje od „vrata od vrata“, u kom bi zaposleni u preduzeću u svojstvu anketara u svojim mestima stanovanja vršili anketiranje korisnika, zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.

Dodatne informacije u vezi ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs .

VAŠE MIŠLjENjE NAM JE VAŽNO!

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. Dali je moguce da cele godine. Obracunavate 40kubika vode za 4clana porodice. A pritom neočitate bar dva puta godišnje. I onda sl.meseca duplirate račun. Nezadovoljan korisnik.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px