ANKETA: Da li ste zadovoljni radom JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin !?

Zrenjanin - JKP „Vodovod i kanalizacija“

Ispitivanje zadovoljstva korisnika sprovodi se od 01.  do 30. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina. Upitnik se može popuniti elektronski na sajtu preduzeća i Grada, preuzeti i popuniti u Korisničkom centru u Petefijevoj 3, kao i u pojedinim mesnim zajednicama.

U periodu od 01. do 30. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin. Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, dakle u samom Zrenjaninu i u svim naseljenima mestima gde naše preduzeće pruža svoje usluge. Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika.

Ispitivanje se sprovodi u skladu sa „Metodologijom sprovođenja ispitivanja zadovoljstva korisnika“ koju je usvojila i publikovala Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz pomoć države Švedske, a u čijoj izradi je ispred Grada Zrenjanina učestvovalo JKP „Vodovod i kanalizacija“. Prvo ispitivanje u Srbiji po pomenutoj Metodologiji sprovelo je upravo naše preduzeće.

Upitnik je ANONIMAN i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet naših osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća.

Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju. Sve aktivnosti tokom ispitivanja će biti usaglašene sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i usvojenim merama za sprečavanje širenja koronavirusa.

Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (www.vikzr.rs) i sajtu Grada Zrenjanina (www.zrenjanin.rs). Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu, kao i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU.

Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30), gde se isti može i predati ili popuniti. Od ponedeljka 13. decembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Mala Amerika, Zeleno polje i Dositej Obradović. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni putem sajta preduzeća i sredstava javnog informisanja.

Da li će se i u kojoj meri sprovesti anketiranje od „vrata od vrata“, u kom bi zaposleni u preduzeću u svojstvu anketara u svojim mestima stanovanja vršili anketiranje korisnika, zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.

Dodatne informacije u vezi ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs .

VAŠE MIŠLjENjE NAM JE VAŽNO!

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022