NURDOR organizuje Gala donatorsku večeru pod nazivom “Zlatni dani” sa Biserom Veletanlić

Zrenjanin - NURDOR

Iz NURDOR-a žele da vas informišu da je na dosadašnjim Gala večerama organizovanim u Zrenjaninu za NURDOR prikupljeno 3,9 miliona dinara. Sva sredstva usmerena su ka projektu Nove roditeljske kuće u Beogradu, kao trajnom rešenju za smeštaj dece i porodica tokom lečenja van mesta prebivališta.

Nadaju se da ćemo do kraja sledeće godine zajedno proslaviti otvaranje i pokazati vam koliko je bio veliki i značajan nesebični doprinos svakoga od nas.

Ukoliko želite da ove godine budete deo stvaranja čarolije i da sa njima sanjate velike snove, rezervišite svoje mesto potpisivanjem ugovora o donaciji i uplatom preporučene donacije u iznosu od 9.000,00 dinara po osobi. Vaša podrška im je izuzetno važna. Takođe, nadamo se da je ovo lepa prilika da okupite vaše prijatelje i saradnike sa kojima delite iste vrednosti i pozovete ih da širenjem mreže humanosti i empatije zajedno menjamo svet. Ove godine Gala donatorska večera se organizuje pod nazivom “Zlatni dani” sa Biserom Veletanlić, u sredu 22. novembra sa početkom u 19 časova u Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka je neprofitna, nestranačka, nevladina organizacija čiji su osnivači roditelji izlečene i preminule dece, medicinsko osoblje sa hemato-onkoloških odeljenja i volonteri koji su prepoznali potrebu za sistemskom i efikasnom podrškom roditeljima dece obolele od raka. Nacionalno udruženje je osnovano 2003. godine i okuplja roditelje i prijatelje dece iz cele Srbije. 

Osnovni cilj organizacije je podrška porodicama dece obolele od raka sa ciljem da se obezbedi visok kvalitet lečenja, rehabilitacije i socijalizacije obolele i izlečene dece. NURDOR je član Internacionalne konfederacije udruženja roditelja dece obolele od raka – ICCCPO (International Confederation of Childhood Cancer Parent Organizations) www.icccpo.org koja blisko sarađuje sa Svetskim društvom pedijatrijske onkologije, SIOP (International Society of Paediatric Oncology) www.siop.nl.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px