Izložba fotografija „Najlepša zemlja” Ruskog geografskog društva otvorena sinoć u Kulturnom centru Zrenjanina

Zrenjanin – Kulturni centar Zrenjanina

Izložba fotografija „Najlepša zemlja“ otvorena je sinoć u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Na izložbi su se predstavili radovi finalista i pobednika istoimenog III i IV Sveruskog foto konkursa Ruskog geografskog društva. Fotografije od strane žirija ocenjivane su u 14 kategorija a zrenjaninskoj publici du se predstavili kroz objedinjenu celinu.

Izložba je otvorena do 3. maja svakog dana od 8 do 20 časova a organizuje se u saradnji zrenjaninskog Kulturnog centra i Centra Ruskog geografskog društva u Srbiji.

vesna kulundzic
Vesna Kulundžić

„Mi smo se večeras ovde okupili da bi smo otvorili izložbu slika „Najlepša zemlja“, a podrazumeva se da je to Rusija, i vrlo smo zahvalni što je autor izložbe večeras ovde sa nama a to je profesor doktor Miroljub Milinčić.

Mi smo dobili tu čast i to zadovoljstvo da pre otvaranja same izložbe napravimo jedan mali program koji je kratak, ali su izvođači vrlo eminentni i poznati, ne samo u našem gradu, nego u Banatu, Vojvodini, Srbiji, Evropi i šire, a pritom mislim pre svega na KUD Pionir.

Hvala vam puno što ste večeras izdvojili svoje vreme da budete ovde sa nama. Ja se nadam da ćete uživati u ovom programu, a sigurna sam da ćete uživati u izložbi slika „Rusija – najlepša zemlja“.“, rekla je Vesna Kulundžić, predsednica zrenjaninskog Gradskog odbora Srpskog – Ruskog – Beloruskog prijateljstva.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022