Najbolji sa 54. okružnog takmičenja “Šta znaš u saobraćaju“ predstavljaće Srednjobanatski okrug na republičkom takmičenju

Zrenjanin – Šta znaš o saobraćaju

Proteklog vikenda Osnovna škola “ Dr. Aleksandar Saboljev“ iz Ečke bila je domaćin 54. okružnog takmičenja osnovaca ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU, gde su se najbolji osnovci iz Srednjobanatskog okruga, takmičili u znanju iz bezbednosti saobraćaja, kako u teoretskom delu, tako i u praktičnom delu vožnje biciklom po poligonu. Učestvovali su najbolji osnovci iz opštine Zrenjanin, Sečanj i Novi Bečej.

Pobednici okružnog takmičenja u grupi B su Pavle Anđić (Zrenjanin), Ivan Nenadov (Zrenjanin), i Srđana Anović (Zrenjanin). Pobednici okružnog takmičenja u grupi C su Helena Vijatov ( Zrenjanin), Elena Zec (Sečanj) i Sergej Konrad (Novi Bečej).

Srednjebanatski okrug na Republičkom takmičenju u Beogradu 26. i 27. maja predstavljaće po jedan dečak i devojčica, i to u grupi B Pavle Anđić i Srđana Anović, a u grupi C Sergej Konrad i Helena Vijatov.

Okružno takmičenje osnovaca koje organizuje AMSS i Društvo nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije, podržao je kao i uvek Grad Zrenjanin, Automoto-tehnički centar doo, Autoškola ABC, MUP Republike Srbije, Osnovna škola „Dr. Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke i Mesna zajednica Ečka.

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022