Milica Dosković oduševila nastupom u Gradskoj bašti u sklopu manifestacije „Banatska bajka“

Zrenjanin - Milica Dosković

Kao i predhodnih nedelja, i ovaj petak domaćin u Gradskoj bašti bila je naša Milica Dosković, članica Opere Srpskog narodnog pozorišta i vokalni solista, koja je ponovo imala svoje nezaboravno veče a koliko je vole Zrenjaninci pokazuje podatak da pola sata ranije nije bilo slobodnog mesta u zelenoj bašti Gradske kuće.

Novinar portala volimzrenjanin.com koji je pratio ovaj događaj u kratkom razgovoru sa Milicom saznao je šta radi ovih danas naša Milica, koje projekte sprema ali i šta je spremila za publiku ove noći.

„Evo godine lete i ako se ne varam ovo je peta godina zaredom kako nastupam na ovoj manifestaciji i ja mislim da je uspešno čim se ovako dugo viđamo i dok je bašta puna a koliko vidim ljudi uživaju u našem deljenju emocije svake nedelje. Svaki petak je poseban za sebe a kao što vidite najlepše je što je puno dece“

„Večeras ćemo uz malo duhovne poezije krenuti sa duhovnom muzikom i sa autorskim pesmama, proćićemo kroz Vojvodinu, Srbiju, jug Srbije, Grčku i mediteranske zemlje i naravno kroz Rusiju a ja se nadam da ćemo napraviti jedan kolaž lepih elegičnih pesama koji će nas na kraju odvesti do disko faze grupe ABBA. Nastupiću sa mojim Dečijim horom i sa mojim devojkama iz hora Sveti Arhangel Mihailo, a moram da dodam i da večeras imamo jednog gosta, a to je Novinar Aleksandar iz Beča koji je došao baš zbog „Banatske bajke“ i našeg nastupa nakon čega ćemo i ostvariti neke kontakte.“

„Uvek smo aktivni i mnogo radimo a mogu da otkrijem da je trenutno u pripremi jedna pesma o Rusiji u saradnji sa Ruskim domom i sa Narodnom diplomatijom pri Ruskom domu, takođe radim i jednu pesmu Vladike Fotija, imam Blagoslov da uradim njegove stihove i muziku i to je nešto što je trenutno najskorije što će čuti publika.

Radimo i na jednom projektu pesama romanse gde su sve nove autorske pesme, neke su moje neke mojih prijatelja. Pre mesec dana smo snimili još jedan spot „Srpske zemlje“ a beogradska ekipa je baš želela ovde da snimi taj spot i prikaže Gradsku baštu, naš trg i opštinu i naše znamenitosti, a što se tiče pesme to je zapravo duet sa Markom Kačarevićem, Pravoslavni pojci i Sveti car David a video je uradio studio „Retkost digital“ i spot može da se pogleda na Youtube-u“

„Videćemo šta nosi novi dan i nova godina ali ja se nadam ću i sledeće godine biti deo „Banatske bajke“, a da li če to biti petak ili neki drugi dan videćemo. Ja ću se uvek rado odazvati jer ovo je kao da smo kod kuće nekako, pevamo svi zajedno i delimo emocije leta.“ zaključila je za portal volimzrenjanin.com Milica Dosković.

Milici je sutra, u nedelju, rođendan pa koristimo priliku da joj ispred portala volimzrenjanin.com unapred poželimo sve najlepše, puno zdravlja i sreće sa porodicom ali i puno uspeha na poslovnom planu i nastavku svoje karijere.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022