Korisnici Gerontološkog centra Zrenjanin učestvovali na konkursu za najbolji putopis starih osoba

Zrenjanin – Gerontološki centar Zrenjanin

Početkom ove godine, Udruženje građana „Snaga prijateljstva“ – Amity je otvorilo konkurs za „Draganovu nagradu“, nagradu  za najbolji putopis starih osoba. Šest korisnika Gerontološkog centra Zrenjanin je učestvovalo na ovom konkursu: Simo Samardžić, Dušan Todić, Jelica Veselinović, Radoslava Frenc, Eleonora Mesaroš Živanov i Duška Petrović.

Svi korisnici su dobili pohvalnice za učešće, a Duška Petrović posebnu pohvalnicu i zadovoljstvo da se njen putopis nađe u zbirci radova „Putujuće reči“, knjizi u kojoj su objavljeni  najbolji radovi.

U obrazloženju nagrade koju je dobila naša Duška Petrović stoji „Duška Petrović, nastavnica i bibliotekarka, posebno je pohvaljena na našem konkursu za najbolji putopis starijih osoba.

Povela nas je u grupnu avanturu na Biserno ostrvo, danas napušteno rečno korito, preko imanja grofa Rakocija i na vožnju mirnom, usnulom Tisom. Sećanje na dan ispunjen neočekivanim doživljajima tu je da nas još jednom podseti da nisu bitne godine vašeg života, već kakav život živite u godinama koje imate“.

I zaista, ne samo Duška, svi korisnici Gerontološkog centra svakodnevno pokazuju da su godine samo broj i da njihov stav i pogled na život utiču pozitivno na sve nas.

izvor: Gerontološki centar Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022