Kompanija “Sport Vision” obnovlila fiskulturnu salu OŠ “Dositej Obradović”

Zrenjanin – OŠ “Dositej Obradović”

Podelite vest

U okviru projekta “Vizija zdrave budućnosti” obnovljena fiskulturna sala OŠ “Dositej Obradović”

Kompanija “Sport Vision”, u okviru projekta “Vizija zdrave budućnosti“, u saradnji s Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obnovila je fiskulturnu salu u osnovnoj školi “Dositej Obradović“ u Zrenjaninu. Tim povodom, održana je svečanost kojoj su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, Školske uprave za Banat, Saveza za školski sport Vojvodine i Zrenjanina, Sportskog saveza grada Zrenjanina, kompanije “Sport Vision”, kao i oni koji će salu i koristiti – učenici ove škole. 

“Sport Vision”, regionalni lider u sportskoj maloprodaji, nastavlja sa društveno odgovornim angažovanjem kroz brigu prema najmlađima. Pod pokroviteljstvom kompanije, projekat „Vizija zdrave budućnosti“ i ove godine uspešno je sproveden u delo, te je obnovljena još jedna fiskulturna sala, i to u osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Zrenjaninu. Učenici ove škole od juče imaju priliku da časove fizičkog vaspitanja provode u novoj, renoviranoj i u potpunosti okrečenoj fiskulturnoj sali u kojoj je, pored novog parketa, konstruisan nov zid sa dodatnim osvetljenjem. Uređene su i svlačionice i hodnik koji iz školske zgrade vodi do sale. 

Ovaj projekat pokrenut je sa idejom da se omogući sigurno i neometano sprovođenje fizičkih aktivnosti u osnovnim školama i mladima u razvoju obezbede kvalitetne i opremljene sale za fiskulturu, u kojoj će razviti svoje veštine i provesti najlepše školske dane.

“Školski sport zauzima posebno mesto u našoj bogatoj i brojnoj sportskoj porodici, u jedinom gradu u Srbiji koji je poneo titulu „Evropskog grada sporta“ i član je Evropske asocijacije prestonica i gradova sporta. U okviru te agende, ulagali smo i u izgradnju i obnovu sportskih objekata. Naravno, nije moguće da se sve uradi iz sredstava Grada Zrenjanina, ministarstava ili pokrajinskog budžeta i u tom slučaju važni partneri su nam društveno-odgovorne kompanije, kao što je u ovom slučaju “Sport Vision”. Ove godine bili smo domaćini i velike školske sportske manifestacije, najveće na teritoriji Vojvodine i to treći put – Sportske olimpijade školske omaldine Vojvodine. Smatramo da šampioni niču upravo u ovakvim salama, ali nam je, pre svega, važno da se one što masovnije koriste i da najmlađi steknu svest o značaju bavljenja sportom“, istakao je na svečanom otvaranju, gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura i pozvao i druge kompanije da slede ovaj pozitivan primer. 

Izvor i opširnije: zrenajnin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „За град који волимо“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px