Kompanija GLM proširila kapacitete ulaganjem 2,5 miliona evra! Preko 90 zaposlenih u 3 smene

Zrenjanin – GLM

Podelite vest

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je danas sa svojim saradnicima posetio kompaniju GLM iz Zrenjanina koja se bavi proizvodnjom automobilskih komponenti i koja već 5 godina posluje u proizvodnim halama bivše firme „MINEL“

glm zrenjanin 001
Kompanija GLM
glm zrenjanin 005
Gradonačelnik sa saradnicima

Auto industrija je u ovom trenutku veoma nestabilna tako da ne možemo sa sigurnošću da planiramo proizvodnju do kraja godine ali do sada mi se ne žalimo i sve planove i isporuke koje smo imali smo ispoštovali i mi bez obzira na to što smo deo auto industrije znamo da smo i dalje važan deo lanca snabdevanja i da kada jedan od dobavljača stane ima problema cela industrija.

Rezultati koje smo postigli prošlih 6 meseci su mnogo bolji nego što smo očekivali sa jednim konzervativnim pristupom od prošle godine tako da smo do ove godine bili 100% izvoznici u Nemačku, Francusku, Češku, Italiju, Rumuniju.., a ove godine smo počeli da snabdevamo i Suboticu.

Prošle godine smo napravili izuzetno velike investicije koje su postale potpuno operativne i rade u punom kapacitetu i radimo u 3 smene 6 dana u nedelji a investicija je vredna 2,5 miliona eura, rekao je Rade Berbakov direktor kompanije GLM u Zrenjaninu !

Poslovna odluka kompanije GLM se pokazala u potpunosti kao opravdana iz više razloga, lokalno ekonomske prilike su u našem gradu sada takve da se  Zrenjanin pozicionira kao važno mesto za investiranje a trenutno znate i sami da se gradi najveća investicija u Srbiji, da je u planu izgradnja auto puta, a kompanija GLM je jedna od 6 italijanskih kompanija u našem gradu a ono što je bitno je da su oni 2017. sa 19 zaposlenih sada došli na 93 zaposlenih i sa halom od 4100m2 sada su proširili proizvodni pogon na 7500m2 i da su imali investiciju od 2,5 miliona evra, rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px