Nastavak izgradnje kanalizacione mreže u Elemiru i Kleku vredne preko 22 miliona!

Klek, Elemir – Kanalizacija vredna 22 miliona

Podelite vest

U petak 25. marta JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin započelo je radove u okviru nastavka izgradnje fekalne kanalizacione mreže u Elemiru. U pitanju je izgradnja 1416 metara kanalizacione mreže, čime će u potpunosti biti završen sliv 7. Uskoro će započeti i radovi na nastavku izgradnje fekalne kanalizacione mreže u Kleku.

ELEMIR – Geodetskim merenjima i obeležavanjem trase cevovoda JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je u petak 25. marta započelo radove u okviru nastavka izgradnje fekalne kanalizacione mreže u Elemiru. U utorak 28. marta započeti su građevinski radovi na izgradnji cevovoda kanalizacione mreže u dužini od 1416 metara.

Radovi koji su planirani da traju 90 dana izvodiće se u delu Proleterske ulice (između Zdravka Čelara i Partizanske), u delu ulice Boška Mijatova (između Zdravka Čelara i Partizanske), i u delovima ulica Zdravka Čelara, Partizanske i Ive Lole Ribara (između Boška Mijatova i Proleterske). Završetkom pomenutih radova u poptunosti će biti završen sliv 7 kanalizacione mreže u Elemiru, a pokrivenost kanalizacionom mrežom u ovom naseljenom mestu iznosiće 86 procenata. Celokupna dosad izgrađena mreža u Elemiru je u funkciji, meštani je koriste, pa će se njima nakon završetka izgradnje pridružiti i meštani pomenutih ulica.

Vrednost radova sa pdv-om iznosi oko 22,5 miliona dinara, sredstva je obezbedio Grad Zrenjanin, a izvođač radova je JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

KLEK – Grad Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin potisali su ugovor o nastavku izgradnje fekalne kanalizacione mreže u naseljenom mestu Klek.

Radovi u okviru treće faze izgradnje kanalizacione mreže u ovom naseljenom mestu, a koje će JKP „Vodovod i kanalizacija“ uskoro započeti, obuhvataju izgradnju crpne stanice u ulici Dragice Pravice, potisnog cevovoda u dužini od 140 metara i gravitacione fekalne kanalizacione mreže u dužini od oko 400 metara.

Celokupna do sada izgrađena kanalizaciona mreža je u funkciji, a završetkom pomenutih radova 86 procenata naseljenog mesta Klek biće pokriveno kanalizacionom mrežom. Vrednost ugovorenih radova iznosi 8 miliona dinara sa pdv-om, a sredstva za njihovu realizaciju je obezbedio Grad Zrenjanin.

Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022