JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin: Pripreme grada pred ‚‚Dane piva‘‘!

JKP „Čistoća i zelenilo“

Podelite vest

Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, uveliko su započele radove na pripremi grada za predstojeću manifestaciju ‚‚Dani piva‘‘. Tokom trajanja manifestacije pojačaće se rad službi, a prvenstveno ćemo uređivati lokacije na kojima će biti organizovana centralna dešavanja (Trg slobode, Žitni trg, parking na Prevlaci, Trg Zorana Đinđića, Gradska bašta, stara pijaca-ul. Dr Miroslava Tirša, Plankert park i okolne ulice).

Za ovu priliku, Preduzeće će obezbediti dovoljan broj kontejnera koji će biti postavljeni na Žitnom trgu, Trgu slobode i parkingu na Prevlaci, dok ćemo žičane kontejnere i korpe postaviti na navedenim lokacijama i na staroj pijaci (ul. Dr Miroslava Tirša).

Ovim putem apelujemo na građane i posetioce, da vode računa o komunalnoj higijeni grada i da otpad odlažu isključivo u sudove za odlaganje otpada, kako bi grad tokom održavanja tradicionalne manifestacije bio čist, uredan i prijatan za boravak, kako za stanovnike grada tako i za goste.

jkp cistoca i zelenilos
Portal volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px