Zaposleni u kompaniji Draxlmaier ponovo pokazali svoju humanost donacijom Crvenom krstu!

Zrenjanin/Crveni krst – Draxlmaier

Radnici kompanije ,,DAD Draxlmaier Automotive“ d.o.o. iz Zrenjanina, su u sabirnoj akciji u protekle tri nedelje prikupili polovnu garderobu i obuću za potrebe sugrađana u stanju socijalne potrebe.

Navedenu donaciju su korisnicima danas u 10 časova u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin distribuirali Jasmina Krecul Reljin, (Corporate Communications Serbia) i Saša Bogdanov, potpredsednik Industrijskog sindikata.

Donaciju je u ime zaposlenih uručila Jasmina Krecul Reljin (Corporate Communications Serbia) iz kompanije ,,DAD Draxlmaier Automotive“ i istakla kako će se ovakve akcije ponavljati:

„Zaposleni u kompaniji Draxlmaier su ponovo pokazali koliko su humani. Ovoga puta su naši zaposleni u poslednje tri nedelje donosili i prikupljali odeću, obuću, igračke, opremu za školu i sve ono što je socijalno ugroženim kategorijama u ovom periodu potrebno. Shvatili smo da smo u prilici, da možemo da pomognemo drugima i da smo veliki kolektiv koji kada se udruži i ujedini može mnogo toga da promeni. U narednom periodu ćemo nastaviti sa mnogim zajedničkim akcijama na čijem čelu su naši zaposleni. “, rekla je Jasmina Krecul Reljin.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022