Upišite u svoj kalendar! Humanitarni koncert “Srcem za Danila” – 21. april 19:30 – Katolička crkva

Zrenjanin – “Srcem za Danila”

Humanitarni koncert “Srcem za Danila” održaće se 21. aprila u Rimokatoličkoj katedrali Ivana Nepomuka (Katolička crkva u centru Zrenjanina, Trg slobode) sa početkom u 19:30 časova.

Na koncertu će učestvovati Vokalna grupa KC “Filigrani”, Vokalno instrumentalni duo Mirjana i Mihailo Mladenović, Muška vokalna grupa “Pannonica”, instrumentalni duo Milan i Vid Vašalić a stihove će govoriti Ervin Gazdag.

Organizator i moderator će biti naša divna sugrađanka Zdenka Trifunjagić.

danilo sukovic n

Početkom 2021. godine utvrđeno je da Danilo boluje od Hodgkin Lymphoma CS IV. Od tada je lečen na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. PET/CT rađen u avgustu 2021. godine ukazao je na potpunu remisiju bolesti. U novembru 2021. godine sprovedena je visokodozna hemioterapija.

PET/CT koji je rađen u oktobru 2022. godine ukazao je na perzistentnu cervikalnu limfadenopatiju i progresiju nalaza u abdomenu. Konzilijum lekara doneo je odluku da se lečenje nastavi primenom bentuksimab- vedotina.

Nakon konsultacija sa lekarima Univerzitetske klinike u Bolonji, Danilova majka je odlučila da njegovo lečenje nastavi u toj Klinici zbog čega su 16. januara 2023. godine hitno otputovali u Italiju. Planirano je da Danilo primi 3 ciklusa terapija, a nakon terapija i transplantaciju.

Za nastavak Danilovog lečenja u inostranstvu neophodna su značajna finansijska sredstva koja Danilova samohrana majka nije u mogućnosti samostalno da obezbedi pa joj je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje kako bi pomogli Danilu da pobedi opaku bolest i iz ove borbe izađe kao pobednik.

1423 fb 1

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022