Evo prilike: Grad Zrenjanin subvencioniše nabavku bicikala! Spremno 240.000 dinara!

Zrenjanin – Nabavka bicikala

Podelite vest

Grad subvencioniše nabavku bicikala - javni poziv za izbor privrednih subjekata u sprovođenju nabavke bicikala je u toku

Komisija za realizaciju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada Zrenjanina raspisala je Javni poziv za izbor privrednih subjekata u sprovođenju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada Zrenjanina.

Građani koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti bicikle isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog Javnog poziva. Nabavka bicikala sprovodi se sa ciljem povećanja broja biciklista na ulicama grada, a u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine.

biciklovi grad zrenjanin

Finansijska sredstva za sufinansiranje nabavke bicikala iz ovog javnog poziva opredeljuju se sredstva Odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2022. godinu u iznosu do 240.000,00 dinara sa PDVom. Sredstva za sufinansiranje nabavke bicikala dodeljuju se na osnovu Javnog poziva za građane u iznosu od 10.000,00 dinara sa PDV-om po jednom biciklu. 

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom.

Prijava se predaje lično u Gradskoj upravi grada Zrenjanina u Uslužnom centru, kancelarija 53 ili preporučeno putem pošte na adresu: Grad Zrenjanin Odeljenje za privredu Odsek za zaštitu i unapređivanje životne sredine Komisija za realizaciju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada Zrenjanina Trg slobode 10 Zrenjanin.

Rok za podnošenje prijava je petak 1. jul 2022. godine.

Grad Zrenjanin će zaključiti Sporazum o tehničkoj saradnji u sprovođenju nabavke bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta na teritoriji grada Zrenjanina sa privrednim subjektima koji budu izabrani. Nakon potpisivanja Sporazuma o tehničkoj saradnji sa privrednim subjektima, Grad raspisuje Javni poziv za građane. 

Građani su u obavezi da prilikom prijavljivanja dostave profakturu/predračun izdat od strane privrednih subjekata sa liste. Ugovor o nabavci bicikla zaključuju grad Zrenjanin, direktni korisnik i krajnji korisnik, nakon donošenja Rešenja o konačnoj listi krajnjih korisnika. 

Grad Zrenjanin će vršiti prenos sredstava isključivo privrednim subjektima, kao direktnom korisniku, a ne građanima kao krajnjim korisnicima, ali tek nakon što pojedinačni krajnji korisnik izvrši uplatu direktnom korisniku celokupnu svoju obavezu i nakon završetka realizacije nabavke bicikala. 

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px