Gomex podržao „Strongman champions league”

Zrenjanin – Gomex

Takmičenje popularnih „snagatora” održaće se 20. maja, na platou ispred Kristalne dvorane u Zrenjaninu, sa početkom u 16 časova, a trgovinski lanac GOMEX jedan je od pokrovitelja ovog događaja.

U pitanju je drugo kolo SCL-a (Lige šampiona strongmena), u okviru kog će nastupiti takmičari iz 14 zemalja, koji će se nadmetati u 5 disciplina: vuči kamiona do 15 tona (Truckpull), nošenju dva kofera od po 140 kilograma (Farmer’s Race), podizanju buradi od 150 kilograma (Viking Press), nošenju konstrukcije od 420 kilograma sa devojkama (Yoko Race) i raspeću dva vozila (Hercules Hold).

Jedini predstavnik Srbije na ovom takmičenju biće Nemo Tasić. Pored njega, nastupiće: Ervin Toots iz Estonije, Andy Black iz Škotske, Gavin Bilton iz Velike Britanije, Kelvin de Ruiter iz Holandije, Fatih Karaca iz Turske, Evans Nana iz Belgije, Andrea Invernizzi iz Italije, Dennis Kohlruss iz Nemačke, Jonathan Cotton iz Sjedinjenih Američkih Država, Dado Stroil iz Bosne i Hercegovine, Peter Juhasz iz Mađarske, Jarkko Mehtala iz Finske i Hristo Muskov iz Bugarske.

Na ovaj način, grad Zrenjanin se našao na listi 13 destinacija širom sveta gde će se tokom 2023. godine održavati takmičenja za najjačeg čoveka na planeti. Biće to prvi put da se takmičenje ovog tipa održava u gradu na Begeju. Svi zainteresovani moći će potpuno besplatno da prisustvuju ovom takmičenju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022