Filip Bartole i olimpijci svečano dočekani na terenima Borca u Zrenjaninu [FOTO]

Zrenjanin - Doček olimpijaca

Večeras su na terenima pored stadiona FK Borac u Zrenjaninu svečano uz vatromet, baklje i muziku dočekani sportisti i treneri koji su predstavljali Srbiju na letnjim Olimpisjkimn igrama u Berlinu.

Na pitanje kako se oseća i da li je uzbuđen Filip Bartole je kratko rekao da je srećan što je odbranio zlato,  da mu nije bilo teško da postigne ovaj rezultat, lakše nego prošle godine i da je veoma srećan što je ponovo osvojio medalju.

Pre svega hvala građanima i roditeljima i naravno majci Filipa Bartolea. Pripreme su tekle mesec i po dana pre odlaska na Olimpijske igre, a naš Grad i selekciju Srbije na letnjim olimpijskim igrama u Berlinu su predstavljali: Predrag Nikolić, Vlada Erdeljan i Borko Spalević za odbojkašku ekipu, Ivana Marić je branila boje Srbije u odbojci, a sa njom je bila i Silvija Rakazov. Ja sam bio zadužen za atletski tim kao i na prošlim Olimpijskim igrama, a od devojaka učestvovale su još i Katarina Zlatković, Valentina Manojlov i kod momaka naravno Filip Bartole,“ rekao je trener Borislav Nuhanović za portal volimzrenjanin.com.

„Na žalost tokom igara nas je pratio neki stomačni virus i gotovo cela ekipa je bila oslabljena uključujući i igrače i trenere ali na kraju smo ipak zadovoljni postignutim rezultatima i kao što vidite ovo je naš najuspešniji povratak sa Olimpijskih igara, muška ekipa u odbojci je osvojila srebro, devojke su osvojile zlato, a atletska ekipa koju sam ja predvodio je takođe bila uspešna, Ivan je osvojio zlatnu medalju na 400 metara, Katarina je osvojila zlato u skoku u dalj i bronzu na 400 metara, Valentina je osvojila zlato na 100 metara i naš Filip Bartole je ponovo bio zlatan na 100 metara kao i prošli put.“

„Velike su impresije i oduševljeni smo ovakvim dočekom koji se ponovio kao i prošli put i verujte teško mi je da dajem izjave zbog emocija koje su me preplavile, predpostavljam da će proči još neki period da se sve ovo slegne ali i sada mogu da tvrdim da su ovo naše najuspešnije igre gde je učetsvovalo 10 takmičara i samo je ekipa Pirota imala isti broj takmičara, svi ostali daleko manje. Selekcija Srbije je brojala 82 člana a kao što sam rekao 10 takmičara je iz Zrenjanina,“ završio je trener Nuhanović prepun emocija.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022