Festival pasa u šoping centru BIG uz podršku JKP “Čistoća i zelenilo”

Zrenjanin – Festival pasa

Podelite vest

Juče je od 17h, po prvi put u Zrenjaninu, u šoping centru BIG, pod pokroviteljstvom Farmine i BIG-a, a u organizaciji Premium Peta, održana manifestacija pod nazivom Premium Pet festival pasa.

Festival je protekao u sjajnoj atmosferi, a pobednik je dobio ček na 20.000 dinara. U raznim kategorijama, saznali smo ko je „najveća maza“ od svih ljubimaca, „naj malac“  najsladji među malim psima, „najveća njuška“ u kategoriji pasa težih od deset kilograma i „najpar“ kao prikaz iskrenog prijateljstva između pasa i dece. U posebnoj kategoriji, prošetali su mešanci koji su se borili za titulu „najrep“. 

U okviru manifestacije, bio je postavljen i štand za udomljavanje pasa zrenjaninskom prihvatilišta JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, koje su volonteri „Bete“ prikazali sa novim frizurama, a koji su spremno čekali udomljavanje. 

Ovom prilikom podsećamo sve naše sugrađane da nije samo današnji dan prilika za udomljavanje pasa iz našeg Prihvatilista, već svakog dana u periodu od 10 do 13 časova, mogu potpuno besplatno udomiti psa i na taj način steći divnog prijatelja za ceo život i usrećiti čitavu svoju porodicu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022