Besplatan Gomex gradski prevoz tokom trajanja Dana piva

Zrenjanin – Gomex BUS

Podelite vest

U vreme trajanja manifestacije Dani piva, građani Zrenjanina će imati mogućnost da koriste besplatan prevoz Gomex autobusima koji će saobraćati na gradskim linijama 1, 3, 6 i 10a.

Kompanija Gomex se odlučila na ovaj potez prvenstveno iz razloga što je konzumacija alkoholnih pića gotovo nezaobilazan deo zabave, a pritom nosi velike rizike u vezi sa bezbednošću u saobraćaju. Usluge besplatnog prevoza građani će moći da koriste 11, 12. i 13. avgusta, od 17 časova do ponoći. Detaljan red vožnje možete pogledati na ulazu u svaki Gomex-ov objekat, kao i na sajtu www.gomex.rs.

Gomex autobuse ćete lako prepoznati po logotipu kampanje i brendingu koji ujedno promoviše i 6. Zrenjaninski Gomex polumaraton, koji će se održati 2. oktobra ove godine, a koji će trgovinski lanac Gomex takođe podržati kao generalni sponzor.

“Kada smo odlučili da realizujemo ovu ideju, prvenstveno smo razmišljali o prevozu porodica sa decom i odlasku baka i deka sa unucima na ovu gradsku manifestaciju. Želeli smo da pružimo i starijima mogućnost da se opuste, budu rasterećeni, probaju poneko pivo iz široke ponude štandova ne razmišljajući o prevozu, vožnji i parkiranju.”

gomex bus

Takav potez je svojevrstan apel na sve vozače da donesu pametnu odluku i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola. U toj situacij postoji nekoliko rešenja – pozvati prijatelja ili taksi, prošetati ili sačekati besplatan gradski Gomex autobus. Samo se na taj način mogu sačuvati životi svih učesnika u saobraćaju.

Vidimo se na Danima piva, ŽIVELI!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022