Aktivnosti  na prolećnom uređenju grada!

Zrenjanin – JKP „Čistoća i zelenilo“

Podelite vest

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, započeli su košenje zelenih površina u gradu krajem marta meseca kako bi sugrađanima i posetiocima na vreme obezbedili boravak u prijatnom okruženju.

Planom i programom održavanja planirano je da se u toku jednog kruga pokosi mašinski   1.500.000 m2  trave, a ručno oko 200.000  m2, pa se  može reći da košenje zelenih površina predstavlja obimniji posao u delatnosti koje obavlja preduzeće.

Na poslovima košenja angažovani su radnici i neophodna mehanizacija-traktori sa kosilicama, travokosačice, trimeri, rajderi, a uklučene su i čistilice na uklanjanju pokošene trave sa  trotoara i biciklističkih staza, kao i kolovoza uz ivičnjak.

Površine za košenje su razvrstane po kategorijama, pa je i broj košenja prilagođen  tome.Prvi krug košenja je u toku i radnici Preduzeća potrudiće se da do uskršnjih i prvomajskih praznika pokose i urede zelene površine, planirane planom i Programom održavanja.Do sada su pokošene površine u Karađorđevom, Plankert , Čokliget , Železničkom, Spomen parku i parku Putnikovo , na  Trgu Dositeja Obradovića, Brankovanu, pokšene su površine u naseljima  Bagljaš, Brigadira Ristića, na 4.julu, Lesnini, u svim ulicama i dečijim igralištima koje su u programu održavanja i dr.Sa uređenjem zelenih površina nastavljamo i u narednom periodu.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022