Na jučerašnjim akcijama dobrovoljnog davanja krvi prikupljeno čak 107 jedinica krvi!Bravo!

Zrenjanin – Crveni krst

Crveni krst Zrenjanin je u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u toku jučerašnjeg dana organizovao dve akcije dobrovoljnog davanja krvi, u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin i Perlezu, na koje se odazvalo ukupno 125 dobrovoljnih davalaca krvi, a prikupljeno je 107 jedinica ove dragocene tečnosti.

Brojni sugrađani pokazali su solidarnost i dali svoj doprinos u obezbeđivanju stabilnih zaliha krvi tokom predstojećih prazničnih i neradnih dana.

Na akciji koja je organizovana u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin svoju humanost su pokazala 63 naša sugrađana od kojih je 58 moglo da daruje krv, dok se na akciju održanu u Perlezu na inicijativu Udruženja ,,Čuvari Perleza“ odazvalo 62 dobrovoljna davaoca i prikupljeno je 49 jedinica ove dragocene tečnosti.

Dragi davaoci, hvala Vam za neizmernu ljubav koju delite ne samo prema svojim bližnjima, već i prema svima onima kojima je Vaša krv lek i jedina šansa da žive i vole. Vi ste naši heroji, vi ste #SRCEBANATA.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px