Održana sednica Gradskog veća – usvojene tačke koje se odnose na izveštaje o radu za prošlu i prve izmene poslovanja za 2023. godinu

Zrenjanin – Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, kojom je predsedavao zamenik gradonačelnika Saša Santovac, održana je danas u Velikoj Sali Gradske kuće, a na dnevnom redu bilo je blizu trideset tačaka.

Većina njih odnosila se na izveštaje o realizaciji programa poslovanja javnih preduzeća za prošlu kalendarsku godinu i prvim izmenama i dopunama programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova za 2023. godinu.

Na današnjoj sednici utvrđen je i predlog odluke o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine grada Zrenjanina – Kovačević Marka.

Po okončanju sednice zamenik Santovac je rekao da su izmene programa poslovanja usmerene na aktivnosti koje doprinose tome da javna preduzeća budu bolje opremljena i da se ulaže u nove investicije.

– To je najočiglednije u slučaju JKP „Vodovod i kanalizacija“, gde su ulaganja u izgradnju nove vodovodne mreže i bušenju bunara kako bi se obezbedili uslovi da fabrika vode dobija dovoljan kapacitet vode, a sve to za posledicu treba da ima poboljšanje usluga koje to preduzeće pruža građanima.

Takođe, značajno sa ove sednice jeste da se vodi računa i o ustanovama kulture u našem gradu kojima se izlazi u susret i omogućava njihovo bolje poslovanje, ali i uvažavanje određenih zahteva koje su imale u proteklom vremenskom periodu – rekao je zamenik Santovac.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

[email-subscribers-form id="1"]

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px