43. Međunarodna konferencija „Vodovod i kanalizacija 2022“ u Zrenjaninu

Zrenjanin – „Vodovod i kanalizacija 2022“

Podelite vest

U organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije od 11. do 14. oktobra u Zrenjaninu će biti održana 43. Međunarodna konferencija „VODOVOD I KANALIZACIJA 2022“. Grad Zrenjanin je pokrovitelj, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i Društvo inženjera Zrenjanin suorganizatori konferencije.

Savez inženjera i tehničara Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije i Grada Zrenjanina i uz podršku Inženjerske komore Srbije organizuje u Zrenjaninu 43. Međunarodnu konferenciju „VODOVOD I KANALIZACIJA 2022“. Konferencija će trajati od 11. do 14. oktobra i održaće se u hotelu „Vojvodina“.

Cilj Konferencije je da se kroz razmatranje aktuelnih tehničko-tehnoloških, istraživačko-razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalizacije doprinese ubrzanom transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučnoistraživačkog i razvojnog rada, poboljšanju rada i poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije, kao i povećanju zadovoljstva korisnika usluga ovih preduzeća.

Međunarodnoj Konferenciji će prisustvovati brojni domaći i inostrani eminentni stručnjaci iz tematske oblasti, programski odbor Konferencije je prihvatio 45 naučnih radova koje će prezentovati oko 150 autora iz Srbije i celog regiona, među kojima su i četvoro iz našeg grada, dva iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i dva sa Visoke škole strukovnih studija Zrenjanin.

43.medjunarodna konferencija

Tokom Konferencije biće organizovane i prezentacije firmi iz ove oblasti, biće organizovan okrugli sto posvećen obeležavanju 75 godina rada Instituta „Jaroslav Černi“, a preduzeća će imati mogućnost da prezentuju svoje proizvode i usluge u izložbenom prostoru Konferencije.

U sredu 12. oktobra u 19,00 časova u prostorijama Kulturnog centra u Zrenjaninu biće za javnost otvorena izložba „Prof. Dr Vujica Jevđević, hidrolog svetskog glasa“ i pozivamo sugrađane da istu posete i na taj način uzmu učešće na jednom od najvećih naučnih događaja iz oblasti vodosnabdevanja i kanalizacije koji će se održati u našem gradu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px