43. Međunarodna konferencija „Vodovod i kanalizacija 2022“ u Zrenjaninu

Zrenjanin – „Vodovod i kanalizacija 2022“

Podelite vest

U organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije od 11. do 14. oktobra u Zrenjaninu će biti održana 43. Međunarodna konferencija „VODOVOD I KANALIZACIJA 2022“. Grad Zrenjanin je pokrovitelj, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i Društvo inženjera Zrenjanin suorganizatori konferencije.

Savez inženjera i tehničara Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije i Grada Zrenjanina i uz podršku Inženjerske komore Srbije organizuje u Zrenjaninu 43. Međunarodnu konferenciju „VODOVOD I KANALIZACIJA 2022“. Konferencija će trajati od 11. do 14. oktobra i održaće se u hotelu „Vojvodina“.

Cilj Konferencije je da se kroz razmatranje aktuelnih tehničko-tehnoloških, istraživačko-razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalizacije doprinese ubrzanom transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučnoistraživačkog i razvojnog rada, poboljšanju rada i poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije, kao i povećanju zadovoljstva korisnika usluga ovih preduzeća.

Međunarodnoj Konferenciji će prisustvovati brojni domaći i inostrani eminentni stručnjaci iz tematske oblasti, programski odbor Konferencije je prihvatio 45 naučnih radova koje će prezentovati oko 150 autora iz Srbije i celog regiona, među kojima su i četvoro iz našeg grada, dva iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i dva sa Visoke škole strukovnih studija Zrenjanin.

43.medjunarodna konferencija

Tokom Konferencije biće organizovane i prezentacije firmi iz ove oblasti, biće organizovan okrugli sto posvećen obeležavanju 75 godina rada Instituta „Jaroslav Černi“, a preduzeća će imati mogućnost da prezentuju svoje proizvode i usluge u izložbenom prostoru Konferencije.

U sredu 12. oktobra u 19,00 časova u prostorijama Kulturnog centra u Zrenjaninu biće za javnost otvorena izložba „Prof. Dr Vujica Jevđević, hidrolog svetskog glasa“ i pozivamo sugrađane da istu posete i na taj način uzmu učešće na jednom od najvećih naučnih događaja iz oblasti vodosnabdevanja i kanalizacije koji će se održati u našem gradu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022