37. Dan piva #2, brzo ispijanje piva i grupe Jerusalimski pilići i Ateist rep [FOTO]

Zrenjanin – Dani piva 2. veče

Podelite vest

Drugo veće na zrenjaninskoj manifestaciji Dani piva obeležilo je prvo veče takmičenja u brzom ispijanju piva i koncerti grupa Jeruslamiski pilići i Ateist rep.

Za prvo veče na koje su mogli da se takmiče u svojoj veštini „brzo ispijanje piva“ prijavlio se 11 učesnika i to 7 momaka i čak 4 dame. Od poznatijih tu su bili braća Nikola i MIlan Kišprdilov i Oliver Čilag koji je imao najbrže vreme ove večeri.

Nakon brih pivopija, na binu je izašla legendarna zrenjaninska grupa „Jerusalimski pilići“ koju su predvodili čuveni Milivoj Putić Puta (gitara i vokal), Zoran Prodanović (bas i vokal), Zoran Kostovski Zox (bubnjevi) i Zoran Mrđen (gitara i vokal).

Na prvih par numera, gost večeri je bio i čuveni vokal Dragoljub Trankulov „Trale“ koji je oduševio publiku svojim glasovnim mogućnostima.

Nako „Jerusalmiskih pilića“ na binu je izašla novosadska grupa „Ateist rep“ za koju nije ni bilo sumnje da će dovesti atmosferu do usijanja. Publika je skoro dva sata uživala u mnogobrojnim hitovima ove grupe.

Danas, treće veče, manifetsacija se „širi“ i na drugu lokaciju pa će tako na Trgu slobode svirati Zrenjaninska filharmonija i Stefan Milenković a na Žitnom trgu „Koncert majstori“ i grupa „Bjesovi“.

Uživajte u 37. Danima piva.

Više fotografija pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022