Организација Светосавље доделила свеске ђацима првацима за школску 2021-2022

Организација Светосавље доделила свеске ђацима првацима

СВЕТОСАВЉЕ ЗРЕЊАНИН

Традиционално, као и сваке године организација СВЕТОСАВЉЕ је даровала ђацима првацима школске свеске са ликом Светог Саве свим основним школама у Зрењанину/Петровграду и општини Житиште. Ове године у први разред уписано је 1025 ученика, у 28 школа на територији Града Зрењанина (28 првака више него претходне године) и  122 ђака у 3 школе у општини Житиште.

Приликом доделе свезака ђацима, као и претходних година, чланови Светосавља имали су прилику да се у разговору са директорима и управом школа, упознају са активностима које школе планирају да спроводу, али и са проблемима са којима су се суочавале у претходној школској години, услед пандемије изазване вирусом Kорона.

svetosavlje 5
Светосавље Зрењанин

Чланови Светосавља су указали на основни циљ организације апострофирајући активности и бројне догађаји које организација обележава и промовише, а у циљу унапређења и даље сарадње.

Позитивне реакције директора школа и захвалност због пажње коју Светосавље поклања ђацима али и просветним радницима је највећа сатисфакција за све оно што организација ради.

svetosavlje 1
Светосавље Зрењанин
svetosavlje 2
Светосавље Зрењанин
svetosavlje 8
Светосавље Зрењанин

Поред чланова У.О. у дељењу свезака првацима учествовали су и чланови организације, као и кумови Саша Бајић и Никола Реновица.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Poslednjih 5 članaka

O nama:

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Lepša strana Zrenjanina!

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

Pratite nas:

Lepša strana Zrenjanina Bečkereka Petrovgrada portal volimzrenjanin.com

Copyright 2022 © Sva prava zadržana - portal volimzrenjanin.com
redizajn portala Web Solution Media