ZREPOK donirao zrenjaninskoj bolnici medicinsku opremu vrednu 800 hiljada dinara

Zrenjanin – ZREPOK donacija bolnici

Podelite vest

Danas je u zrenjaninskoj Opštoj bolnici “Đordje Joanović”održana konferencija za novinare na kojoj je Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK donirao medicinsku opremu (5 infuzionih pumpi). U pitanju je donacija vredna 800 hiljada dinara.

Odluka je doneta na bazi razgovora sa predstavnicima Bolnice i na osnovu činjenice da je našoj Bolnici pomoć potrebna. ZREPOK želi da pomogne Bolnici da ona nesmetano funkcioniše ali i da pruži doprinos podizanju kvaliteta zdravstvene usluge u našem gradu na zadovoljstvo građana.

Praktično ovom velikom donacijom, a radi se o infuzionim pumpama za odeljenje pedijatrije, pomogli da naši najmlađi sugrađani, ako im je to potrebno, dobiju lekove na pravi način i da budu pravilno dozirani, i da time njihovo lečenje poboljšamo i dignemo na još viši nivo.

Mi imamo ove infuzione sisteme već u širokoj upotrebi po bolnici, ali su ovom donacijom obezbedili da još veći broj kreveta tj dece bude obezbeđen, jer je nekada potrebno uključiti dve ili tri infuzione pumpe i na taj način uključiti terapiju kroz 2-3 sistema i na taj način dati više lekova kontinuirano odjednom.

Mi se zahvaljujemo ZREPOK-u u ime najmlađih sugrađana, naših bolesnika, na ovoj velikodušnoj i ne maloj donaciji, rekao je vd direktora zrenjaninske Opšte bolnice “Đordje Joanović” Igor Kitaresku.

Ljudi koji su osnovali ZREPOK bili su vođeni jednom osnovnom idejom, da ZREPOK treba da pomogne da se u Zrenjaninu stvori jedna poslovna klima u kojoj će svako rado doći da radi i zarađuje svoj dinar i da taj grad bude sve kvalitetniji, kako u poslovnom pogledu tako i u svakodnevnom životu.

U tom smislu, jedna od ključnih stvari za jedan kvalitetan život jeste i ta medicinska nega. A mi imamo sreće da imamo veliku bolnicu sa velikim kapacitetima. Živimo u nekim burnim vremenima gde se tehnologije menjaju preko noći, ono što juče nije bilo moguće danas je moguće, i tu smo mi uspeli da nađemo zajedničko mesto i da pomognemo u tom jednom delu da ovo bude bolje nego što je do sada bilo.

Ja mogu da obećam da ce ZREPOK i dalje pomagati u ovakvim inicijativama. S jedne strane to je humana delatnost, a s druge strane mi zaista mislimo da sa kvalitetom ove bolnice celi grad Zrenjanin dobija i da će dobiti bitne stvari za budućnost naše dece, rekao je Goran Kovačević, direktor kompanije Gomex.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022